♥pejskové♥

Psí příběh-2.díl

ČAHOJ!Tak tu je druhý díl Psího příběhu...my father told me(poslouchám písničku The nights,která je MOŽNÁ Lucy oblíbená písnička,co slyšela,protože jsem jí u toho poslouchala...:D)...no. Tak jdeme na to!!!!*začala jsem tancovat na židli na tu písničku,až mi spadly sluchátka.....*:D-(ach jo...PAPIPOU,ZAČNI SE SAKRA SOUSTŘEDIT,a pusť k tomu psaní Lucy...)-ne,dělám si srandu,Lucy to nepíše,píšu to já,(moje imaginární kamarádka :D,no,vlastně nejlepší ze všech...:(..)ona mi to jenom vypráví.....no jo....JDEME NA TO!!!!-(přestaň už konečně tancovat!!!)-


Tak jsem zpátky!!!! Já,Lucy. Jdeme vyprávět dál!!!


Přiběhla jsem zpátky k Susan a ona řekla:,,Tak co,co ti říkal?!?!?",,No...vlastně nic.."odpověděla jsem:,,On mi dal jenom pusu a utekl..."tak jsme si zase chvilku povídaly a najednou ke mně znovu přišel Deniss a zase řekl,že se mnou chce mluvit o samotě.


Tak jsme šli zase za dům a on řekl:,,Promiň,neměl jsem odvahu ti to říct. Ale teď už jí mám a řeknu ti to. Miluju tě. Zamiloval jsem se do tebe,když jsem byl s Emily jenom týden a nechtěl jsem jí ublížit ale teď,byli jsme spolu už půl roku a já dostal odvahu..."já jsem se zarazila a vykoktala jsem:,,Dennisi,já..já...se asi zblázním. To jsou teda narozeniny! Nejdřív dostanu Carrie a teď....teď zjistím,že,že mně miluje kluk,kterého mám ráda od devíti let!!!"Dennis se na mně hrozně hezky usmál a objal mně. Šli jsme zase zpátky,tentokrát spolu. Sedli jsme si k Susan a ona se zeptala:,,A co teď???",,No,jak to vypadá??? No...jsme spolu!!"odpověděla jsem jí. Pak začala zase hrát moje oblíbená písnička a Dennis řekl:,,Jdeme tancovat?"tak jsme šli tancovat. Přidala se k nám i Susan. Pak přišla i Catherine s jejím přítelem. Potom se přidávali další a další až tancovali všichni,i mamka s tátou a Tobby vzal Carrie za packy a tancoval s ní. A Kiki zase panáčkovala. Tancovali prostě úplně všichni!!!

Kiki

Opravdu to byly ty nejlepší narozeniny....

                                                                                                                             Pokračování příště...

Tak já doufám,že se vám to líbilo. Tak ČAHOJ!papipou a Lucy

OK,tady Lucy(i moje)oblíbená písnička :D:



my father told me...:D

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.