♥pejskové♥

Něco pro zlepšení dne(spíš večera..)

ČAHOJ! Tak tu mám něco pro zlepšení nálady...:)


1.Obrázky

No...ale prostě...to nejde sem nedát!!!!!:D

Tak,to by bylo z obrázků:)

2.Vtipy

Muž říká ženě:,,Vůbec jsem nebyl opilý!! A žena:,,Ne? Nejdřív Jsi vlezl do skříně a nadával,že vchod do Narnie nefunguje,potom si stál u krbu,házel prachem a křičel "Příčná ulice",potom si křičel na moje auto:,,Optimusi,vím,že jsi to ty,transformuj se!!!",potom jsi vypouštěl bazén s tím,že hledáš Nema a nakonec jsi skočil na bezdomovce a křičel:,,Brumbále,ty ŽIJEŠ!!!"..."


Jdou dvě blondýny na jablka a když přijdou k jednomu stromu,první říká:,,Vylezeme sem!" A druhá:,,Ale to je bříza",,To nevadí,mám jablka sebouj!"


Jede blondýnka autem a zastaví ji policistka. Říká:,,Prosím,řidičský průkaz." blondýnka chvíli hledá a policistka:,,To je takové to s vaší fotkou." blondýnka vytáhne zrcátko a říka:,,Aha,to bude asi tohle!" policistka se do zrcátka podívá a říká:,,Promiňte,nevěděla jsem,že jste taky policistka."


Přijde chlap do hospody s dobrmanem,uváže ho venku a jde dovnitř. Za chvíli přijde další chlap a ptá se:,,Koho je ten dobrman tam venku??"chlap se přihlásí:,,Můj. Co s ním?",,Myslím,že ho můj pes zabil...",,A co máte vy za psa???",,Stájového pinče...",,A jak může prosím vás stájový pinč zabít dobrmana?",,No,asi mu uvízl v krku..."


To byly vtipy a to už je všechno,už nevím,tak asi udělám někdy druhý díl:) a ČAHOJ!papipou 



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.