Anonym's blogs

(Ne)usmíření 1

Vy, co jste poctivě četli mé články ,,Den, kvůli kterému jsem nemohla spát" budete vědět, o koho a o co se v tomto článku jedná. Pro ty, co jste je nečetli, krátké info: hledala jsem kluka, který mi dával dárky a vzkazy. Pohádala jsem se s Klaudií, Danym, Radimem, Viky a Terkou. Všechno to spolu souvisí a tu souvislost najdete právě v článcích. Takže už jdeme psát o tom, jak jsem se se všemi usmířila;


Usmíření s Klaudií: S tou jsem se dodnes neusmířila, protože se pořád chová ke mně škaredě a vyhledává hádky. Navíc mi závidí, že o mně si lidi myslí, že jsem hezká a o ní ne..

Usmíření s Viky: To stejné co s Klaudií, baví se hlavně spolu. Říkám(e) jim dvě krakatice:P

Usmíření s Terkou: Terka za mnou po čase přišla a vysvětlila mi, že se mi omlouvá, že mi chtěla přebrat Danyho atd. S tou jsem dodnes BFF :-)

Usmíření s Danym: Ten mi asi po měsíci do třídy donesl bonboniéru s papírkem SORRY, BUT I LOVE YOU:) Jo a mimochodem v článku Závidíte, jsem na to pyšná, se dozvíte, jak mi ještě ublížil. Ale teď už spolu zase jsme a ujasnili jsme si to:-*

Usmíření s Radimem: Jsme kámoši, a Dany není proti, když s ním občas někam jdu a líbáme se. Zní to divně, ale my to tak máme, a vyhovuje to všem..




Takže nechte like. Pokud se vám samozřejmě článek líbil. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.