Penguin Diner 2
Hra - Penguin Diner 2
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 341
Hra - Monkey Go Happy Stage 341
Video se načítá
Clawdeen Wolf Real Haircuts
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
 

Anonym's blogs

Moje největší trapasy *1

Tak a máme tu moje trapasy za poslední dobu... Jinak článek, ,Je to ten pravý?, pokračuje, toto je jen mezipříběh


Zrovna dneska: Na počítači mám hru The Sims 4. Byla jsem do ni strašně zapálená, protože moje siminka byla těhotná. Jako pořád jsem se rozčilovala; kdy už bude mít pupek, kdy bude zvracet, ach jo, to je nuda. No a najednou se ji nafoukl ten pupek, a já zařvala na celý pokoj: ,,ONA UŽ MÁ PUPEK!!!!" a začala jsem poskakovat na židli. Jenže jsem měla otevřené okno dokořán, vytáhnuté rolety a venku byli sousedi. Mi to pak došlo a oni se na mě dívali jak na blázna:DDD. 


Před cca. měsícem: Na instagram jsem si chtěla dát novou profilovku. Vybrala jsem jednu, kde mi to fakt vyjimečně sluší a tu jsem zveřejnila. Jenže vedle té fotky, byla jedna fotka, kde mám tři brady, rozcuchané vlasy, no prostě děs. A já klikla na tu hnusnou, a mi to vůbec nedošlo, protože jsme s mamkou pospíchaly na vlak a měly jet nakupovat. Neřešíc jsem ji tam dala v domění, že je tam ta pěkná. Když jsem se vrátila domů na Wi-Fi, myslela jsem si: tyjo, kolik lidí mi napsalo, že jsem pěkná. No a přijdu na instagram a 8 zpráv v *directu. Říkám si, tvl, že by až takový úspěch. Ale byla to má BFF, co jsem to aktualizovala za fotku, že je strašná. Já byla na ni v tu chvíli naštvaná, ale donutila mě se podívat na můj profil. Já myslela, že se zakopu, když to, co jsem aktualizovala na mě vyjuklo. Málem jsem si to fakt šla hodit, protože mám přes 100 *foloweru, mezi nimiž jsou i kluci. Rychle jsem tam dala tu hezčí a vydala příspěvek, ke kterému jsem napsala, že jsem prohrála sázku s kámoškou:DD

*direct - chat na instagramu

*folower - člověk, který vás na kanále jakoby odebírá, že vidí vaše příspěvky


Snad se vám článek líbil, podle úspěšnosti možná vydám pokračování..Pa, a já jdu psát článek ,Je to ten pravý?,

Komentáře

Alissa Layla(Píšeme povídky a příběhy)

Prepáč, ale mne to ako bohvieaké trapasy neprijde...To druhé sa stane každému druhému človeku, a to prvé nie je tiež nič moc. Mohla si sem dať tých trapasov aspoň trochu viac, určite by to čitateľov viac zaujalo. Je to len môj názor, tak ma prosím nezoder z kože.

Alissa LaylaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.