Ann

Můj život

                                                                            Ahoj

Já nebudu zdržovat a přejdu k věci.

Dřív jsem byla zabouchnutá až po uši do jednoho kluka který se jmenoval Jakub. Já myslela že ho sbalím (vím byla jsem naivní) no a v pololetí páté třídy nám učitelka řekla, že Jakub s námi nepůjde do šesté třídy. Vtu chvíli mi bylo hrozné vedro a zalézala jsem pod lavici div jsem neomdlela. Pak už koncem páté třídy jsem ho přestala milovat, ale zabouchla jsem se do Dominika.


No a asi před týdnem jsem se dozvěděla, že si našel holku jménem Natka (Jakub si taky našel holku). No a v tu chvíli jsem ho začala nenávidět jako Jakuba. No a tak jsem se rozhodla nepsát svůj život na kus papíru a žužlat si ho, ale podělím se se všemi co to tu čtou. 


                                                               Děkuji že jste si to přečetli.



Komentáře

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Tomuhle se neříká láska, tohle je zalíbení. Na lásku ještě nejsi dost vyspělá. Nevím, kolik ti je, protože na věku nezáleží. Nejde o to, jak dospělá jsi podle společenských měřítek (věk, vzhled atd.), ale jak dospěle se chováš a přemýšlíš. A podle toho, co píšeš, soudím, že máš ještě čas. Buď za to ráda a užívej si tohle období, kdy se ještě můžeš zamilovat každý den do jiného a nikdo tě za to nebude soudit a hlavně tě to nebude tolik trápit, když tě odmítne.

Belania333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Em.Řeknu ti to takhle .Je ti jedenact ,Vím jaké to je když se ti někdo líbí ,ale nějak se to pokazí.Mě se rok líbil jeden osmák (na začátku tohoto školního roku devaťák) O prazdninach to nějak přestavalo a já už i když jsen si uvědomila ,že s takovým ..píp ...Nic společného mít nechci O těchto prázdninách si našel holku .Mě ma dobrá kamaradka sehnala jednoho o 2roky staršího kluka ,stím jsem si jen psala a potom naše psaní zkončilo. Popravdě, nevím na co zpěcháš ,ja prvního a posledního kluka měla ve školce ,byli jsme spolu asi tak rok,než jsme přešli do první třídy (mimochodem chodím s ním do třídy )Od té doby jsem kluka neměla.
Ono je vam Malinko méně jak 10 a už si myslíte ,že jste veliký děti.Veliký budete až vám bude víc jak 15 a úplně velky až v 18.Maš na kluky čas .V tvém věku bych je neřešila

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.