Monkey Go Happy Dragon
Hra - Monkey Go Happy Dragon
Video se načítá
Unfair Mario
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Air Voltar
Hra - Air Voltar
Video se načítá
My Little Pony Surprise Party
Hra - My Little Pony Surprise Party
Video se načítá
Little Princess Hair Salon
Hra - Little Princess Hair Salon
Video se načítá
Animal Shelter
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Element of Earth
Hra - Element of Earth
Video se načítá
Smoothie Quiz
Hra - Smoothie Quiz
Video se načítá
Dora Ski Jump
Hra - Dora Ski Jump
Video se načítá
Bratz Little Pony
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Kitty Slacking
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Block Story
Hra - Block Story
Video se načítá
Forest Hedgehog
Hra - Forest Hedgehog
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
Doodle God
Hra - Doodle God
Video se načítá
Frankie Stein Hairstyles
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Snow & Spa
Hra - Snow & Spa
Video se načítá
Scooby Doo Big Air Snow
Hra - Scooby Doo Big Air Snow
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Barbie’s Lovely Hair Care
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
 

Anime povídky atd.

Povídky na léto 2016

Ahoj!Léto pomalu začíná a s ním nová řada příběhů.Už jsem vás seznámila s příběhem ubohé Ritsu,děsivou noční můrou z Cirkusu v Temném lese,smutném začátku příběhu Deemo atd..

V létě budou zase nové příběhy a o jejich zviditelnění se musím rozhodnut.Nezaručuji,že je stihnu všechny napsat.Ale i tak vám je představím...


1.Barvy mého světa

Žándr: Fantasy,romantika

Děj: Lin je překrásná dívka,která jako malá nedokázala vidět barvy.Až do jednoho dne,kdy potkala zlatého draka,který ji zachránil před utopením v řece.O deset let později se Lin má vdávat za urozeného sousedovic syna,kterého však vždycky brala jen za kamaráda.Co se ale stane,když čirou náhodou potká mladíka se zlatými vlasy,který byl onen její zachránce.Proč se změnil v člověka?Co má za lubem? A můžou se ti dva přátelit,i když on je bůh a ona obyčejný člověk?


Anicon

Žándr: komedie,romantika

Děj: Sen zrovna dostala výpověd ze své práce,a tak se rozhodne zlepšit náladu pomocí cirkusu,který přijel do měst.Tam ji čeká malé překvapení.Cirkus tvoří na pohled jenom zvířatka,které tak zbožňuje,ale když do ní jedna kočka vrazí,náhle se změní v kluka.Poté se následně dozví od principálky cirkusu,že jde o její syny,kteří se umí proměnit ve zvířata a že od této doby musí toto tajemství si nechat pro sebe a pracovat pro cirkus.A aby toho nebylo málo,dá jí za úkol aby pomohla jednomu z jejích synů,aby se do ní zamiloval!

Inspirující video:



Sweet devil (=nastávající manga v srpnu tohoto roku!!)


Žándr: upíři,fantazy,romantika (14+)

Děj: Usagi před nějakou doubou zemřela babička,která se o ni celý život starala, a většina peněz přišla na pohřeb.Musí se tedy osamostatnit,odejít ze školy a najít si práci.Proto tedy přijme "neobvyklou" nabídku práce,kde musí dělat společnost dvoum bohatým bratrům,kde starší Rei je skvělý herec a velký sukničkář.V této rodině ještě patří docela chladný Sakamoto,který dělá bratrům Misakiovým sluhu dlouhé léta.Vše vypadá docela v poho,dokud se jednou Usagi nepořeže.V jednom momentě ji totiž dojde,proč vlastně její "zaměstnavatelé" žijí noční životem a proč všechny minulé společnice skončily...byly to jejich potravy.Usagi v tom večeru je bratry napadena,ale přežije to.Nemůže ale z práce odejít,neboť jí to nedovolí.Usagi tak musí přetrpět docela nevhodné chování atraktivního Reie a odtažitého Ruky,které se pomalu mění ve vášeň a lásku...

Ispirující video:



Můj šílený svět (12+)


Žándr: komedie,slice of life

Děj: Karin je vlastně jako já.Trochu potrhlá školačka co se dívá až moc na anime a yaoi.A tento příběh jen dokazuje,jaký může být život pro (až ne moc) normální holku.Najdeme zde od představ,jak být nejpopulárnější na škole,až po ty největší trapasy,co si dokážete představit.A nebude jich málo!

Jinak,sice má to trochu znázorňovat můj život,ale ne vše tam je podle skutečnosti.

Inspirované video:



To je vše pro prázdniny.Zaujmul vás nějaký příběh?Klidně se svěřte,které bych měla vydat jako první.To bude vydáno už v pátek,tak ať si mohu lépe rozvrhnut děj.Jinak budu ráda za každý like či komentář.Mějte se! :-)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.