Monster High Rock Band
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Jennifer Rose: Cat Grooming
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Pou Tooth Problems
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
 

Anime povídky atd.

Nejdelší velrybí píseň

Příběh pro starší dívky vypráví o Elle, která se musí vyrovnat nejen s novou rodinou a problémy ve škole, ale hlavně s vážným onemocněním své maminky.
Ella žila celé své dětství jen s maminkou a podle Elly jim spolu bylo moc dobře. Asi před rokem se maminka seznámila s Jackem, zamilovali se do sebe a čekají spolu dítě. Všechno je najednou vzhůru nohama. Ella s maminkou se stěhují k Jackovi, Ella se už tak často nemůže vidět se svými kamarádkami, už vůbec nechce uznat Jacka za svého nového otce. S obavami očekává narození nového sourozence. Při porodu však dojde ke komplikacím, miminko je zdravé - je to kluk, ale maminka upadne do kómatu. Ella je ze všeho velice nešťastná, bez maminky není nic jako dřív. S Jackem vychází špatně, pokusí se dokonce kontaktovat svého pravého otce. Ani ve škole se jí příliš nedaří. Jediné, na co se upne, je její nový projekt o velrybách a samozřejmě naděje, že se maminka jednoho dne z kómatu probere.

Tento příběh dojme i ty nejodolnější srdce.Já sama jsem u několika scén brečela. Jinak,tento román byl zfilmován,avšak jsem nikdy nenašla na něj odkaz. :( Snad ho najde někdo z vás.





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.