Anime-Otaku komunita

Anime-Otaku komunita

    • Ahojky vítej na mém blogu.Jsem rada že jsi si vybral/a zrovna můj blog doufám že se ti líbí :).


Chceš být otaku ? Tak tu máš pár pravide! :)

CHOVÁNÍ

Nezáleží a věku
Vždy buď happy
Vždy buď svá/svůj
Když tě něco trápí, nemlč, svěř se přátelům
Co nejvíce mluv japonsky i před lidmi, kteří nerozuměj
Pak jim s úsměvem vysvětli, co znamená co
Používej při psaní co nejvíc happy smajlíků, hlavně vodorovných(např.:^.^, -_-´, T-T)
Vtipkuj, směj se, raduj se ze všech maličkostí. I maličkosti jsou přeci velkou radostí J
Pohledem předstírej, že máš nějaké zvláštní schopnosti, nebo že jsi na něco velice nadaná/ý
Anime jsou i nevrlý a temný nebo i tak v srdci hodní. Jestli tě tato osobnost táhne více, chovej se tak, ale v důležitých situacích dát najevo i hodnou stránku musíš
Můžeš mít i víc osobností, natvrdlou, hodnou, temnou… Pokaždé když cítíš že se ti osobnost mění zase v další, můžeš nafotit nové fotky. V tu dobu jsou pocity nejsilnější.
Občas se chovej přitrouble, v tváři i pohybem těla občas až moc praštěně a viditelně
Měj alespoň 2 oblíbený anime seriály
Měj alespoň jednu anime postavu, do které jsi zamilován/a
Přehrávej natvrdlé chování při různých činnostech ×_-
Po většinu času na počítači hledej anime obrázky
Měj uloženo alespoň 300 obrázků jedné své nejoblíbenější postavy (já obrázků Inori mám nad 500 xD)
Po většinu času, kdy se nudíš, a třeba i ve škole, si kresli anime postavy ať je umíš nebo ne
Nafoť nejméně 10 svých anime fotek
Kamarádi se s každým, s kým můžeš. Na zlý lidi vyplázni jazyk a shrň si trochu kůžičku pod jedním okem a nakloň se mírně dopředu, aby to i tak vypadalo trhle
VZHLED

Učeš si hodně výrazný a neobvyklý účes. Klici musejí mít vlasy krátké nejméně pod uši! Ne na ježka apod.
Do účesu použij výstřední nebo dětské sponky, gumičky, mašle, stužky. Hlavně velké!!!
Účes ti musí držet! Natupíruj, nageluj, nalakuj! U anime stylu je lepší lak nežli gel, pak by účes mohl působit spíše jako manga
Barvu vlasů můžeš mít přirozenou, ale alespoň s melírem neobvyklé barvy.
Jinak vlasy barvy spíše do veselých barev(růžová, modrá, růžová, bílá, kombinovaná…), pokud je tvá osobnost veselá. Pokud je osobnost temná, použij tmavé barvy (Krvavě červená, černá, tmavě modrá, kombinovaná…). A pokud máš více osobností, veselé i temné, kombinuj veselé i temné barvy, nebo použij neutrální barvy (červená, modrá, bílá, zelená…)
Používej oční linky, nejlépe tekuté, lépe jsou vidět a lépe zobrazují okraje.
Oční linky měj vždy u sebe nejvíce!
Malé zrcátko měj u sebe vždy také
Oční stíny se většinou nepoužívají. Pokud chcete stíny, pro veselé osobnosti se hodí světlé, téměř aby nebyly vidět. Pro temné osobnosti samozřejmě tmavší stíny a pro s více osobnostmi též světlé a nejlépe žádné!
Řasenky co nejvíce!
Pudr pro bledší tvář povolen, ale nepovinný
Lak na nehty nejlépe bezbarví nebo světlý pro jakékoliv osobnosti. Vyjímky jen zřídka!
Kluci mohou mít nehty nejméně dlouhé 2-4 mm, vypadají pak více roztomile. Dívky libovolně
Oblečení výstřední, něčím zajímavé a neobvyklé, však nositelné xD
Nejoblíbenější jsou velké límce u triček, zvláštně dlouhé a střihané rukávy. Sukně různě prapodivně sestříhané. Kalhoty většinou džíny. U kluků upnutější, hlavně ne volné s přehnaně širokýma nohavicema! Boty jsou nejoblíbenější na velkém klíně, pantofle s odděleným palcem nebo celkově mohutné barevné boty.
Když dobře zkombinujete obyčejná oblečení s malýma doplňkama a správným účesem, vytvoříte tak anime vzhled také. Tudíž i obyčejné oblečení není k zahození! (př.: Ryuzaki z Death Note)
Vždy u sebe měj mp3ku ve které máš alespoň 10 anime songů (např.: Baka song, Love shine, openingy, endingy...) a 3 songy od japonských kapel a zpěváků/ček (např.: Cinema Bizarre, An cofee, Miyavi...)
Občas si z nudy hraj na někoho, koho máš za svého idola. Povahově, ale třeba i stylem účesu a oblečení, hlavně ať je legrace!
Náušnice většinou malé, nebo jen na jedno ucho (př.: klíček, zub, kytarka…)
Do anime stylu nepatří například trika s obrázky anime postav a podobně. Ale když dobře zkombinujete do stylu se to počítá (viz. Bod 16.) Nošení prvků s anime postavama a nápisama tipu 'Anime' apod. i tak je povolenou se slovy "Alespoň lidé vidí, že jsem anime a třeba tak potkám nové anime přátele"
DOPLŇKY

NIKDY SE NEPOŠKOZOVAT!!!
Nakresli si fixem, nebo si nech vytetovat na ruce, nohy, čelo nebo krk znak/y a říkej že to máš odjakživa a že to patří k tvým schopnostem.
Jako doplněk se nejvíce používá tajnůstkářství, vždy si nechávej něco pro sebe a nikomu neříkej. Ohlížej se třeba i po neznámých lidech tajemným pohledem, aby si lidé mysleli, bůhví co skrýváš.
Druhý nejvíce používaný doplněk je homosexualita a bisexualita. Když nejsi ani jedno, nevadí, v anime všichni takto orientovaní nejsou, spíše jsou to jen neoficiální výmysly J. Nebo můžeš předstírat ale to se nedoporučuje, spíše jen nafotit předstírané fotky ale hrát to reálně nemusíte
Můžeš nosit velké prsteny, ale nepřehnat množství, pokud to nebude mít speciální význam v tvých vsugerovaných schopnostech. Pokud prsteny budou mít něco společného s tvými schopnostmi, nejvíce se doporučují dva stejné velké prsteny, které budeš mít na každé ruce jeden.
Čočky do očí zajímavých barev a tvarů panenek
Většina Anime stylů sbírá všechny věcičky, vše co se dá koupit. Vše na čem jsou obrázky anime, či to jsou japonské věcičky (např.: anime přívěšek, přívěšek s jap. znakem, čínské hashi hůlky…)
Korále na krk a na ruce se moc nepoužívají, jen když se to ke stylu bude hodit, doporučuje se hodně malých a tenkých korálků na jednu ruku a dohromady to může vypadat slibně
Čelenky, pásky na čelo, šátky na hlavu, na krk… 

prosím neberte to jako že si o sobě něco myslím a neřikám že otaku je nějaký zasadní styl ale je to jenom pro ty co by to zajímalo atd. doufam že jste to aspon trohu pochopily :) 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.