Aniččin blog

Nejlepší Youtuberky, které stojí za to poznat!

Představuji ji vám asi nejlepší česko-slovenské youtuberky co znám! Příjemné čtení! :)


Teri Blitzen


Asi nejznámější česká youtuberka. Natáčí Čaj s Teri, vlogy, DIY návody, beuty videa i jiná videa. Je krásná a má také krásný hlas. Nepatří mezi moje nejoblíbenější youtuberky, ale ráda ji sleduju. :) 



GetTheLouk


Jedna z mých nejoblíbenějších youtuberek. Dělá nádherné líčící videa, které mě strašně baví. Navíc, jí sluší snad všechno. :D Jestli je to tak jednoduché, jak to vypadá v jejích videích, taky bych se jedno chtěla líčení věnovat. :)



TheMadKyo


TheMadKyo. Mad znamená anglicky šílený a Kyo znamená japonsky zrcadlo. Kyo je jako zrcadlo - tak jak se člověk chová k ní, chová se ona k němu. Ale dost o významu jména. Uvítá vás u videa džusem (pokud ho zrovna má :D) a ve videu se může objevit zelený kbelíček (nejčastěji na hlavě), její sestřička Yuki, kachnička, flétna, paruky...no, je toho víc. :D Kyo je také cosplayerka (cosplayer se převléká za nějakou postavu) a už dělala cosplay třeba na Nymphadoru z Harryho Pottera a neskutečně se jí to hodí. :)



NikolsLife


Natáčí sketche, nebo videa ze života, ve kterých se určitě najdete. Taky jí můžete říkat "Kostík" protože je dost hubená. :D A miluje brambůrky Pringles. :D Nesmím zapomenout na SpeedArty, protože kreslí fakt nádherně. :)



DžejDý


Už sice delší dobu kvůli škole netočí, ale to neznamená, že se nemůžete kouknout. :) Určitě se na tuhle holku koukněte, protože má fakt skvělá videa...když točila, bylo jí asi 13-14 a teď jí je 15-16 :) Doufám, že někdy opráší svůj kanál a bude natáčet dál. :)



Sally


Krásná youtuberka, u které vám u jejích SpeedArtů bude padat pusa a budete si říkat: "J...j...jak tohle může nakreslit?" :O A taky točí sketche, vlogy a asky, které jsou dost šílené a rozhodně se dost nasmějete. :) Vážně, na tu se koukněte povinně. :D



Natyla


Když už jedna krásná šílená youtuberka, tak i další. :D Natyla točí bláznivé sketche, asky a další. Má zrzavé vlasy a v oblibě doktora Who. :)



Mrs.Tečka


Další z mých úplně nejoblíbenějších youtuberek. Točí let's playe na Minecraft a Blackhole a které mě strašně baví i přesto, že let's playe nemusím. :) Také točí vlogy a z nejednoho videa se dozvíte, že je hrdá skautka. Taky je dost ukecaná :D



Baty Alquawen


Je to hráčka, ale na jejím kanále příliš let's playů není. Ale často hraje na kanále Indian. Natáčí hlavně vlogy ze života a foodtesty, kde ochutnává jídlo z jiných zemí. Myslím, že má dva kocoury, jednoho křečka (nevím, jestli je to křeček, ale jmenuje se Trevor :D), šnečky, pavouky...to je asi všechno. :D Taky dělá cosplay, hlavně na postavy z her a je to fakt těžké vyrobit takový cosplay, jako má ona. No, koukněte se na video. Taky dabovala Auriel ve hře Blackhole a podle té hry jsem ji poznala. :)



Amy and Faybee


Je to sice kluk a holka, ale taky patří do skupiny "TheMadKyo a spol" :D Tihle dva mají taky docela bláznivá videa a určitě se na ně koukněte. :)



Dr.Mars


Tahle youtuberka už bohužel netočí, což dost škoda, taky to byla jedna z mých nejoblíbenějších youtuberek. Ale kouknout se můžete. :)



Xa Vi


Natáčí vlogy, asky. Taky má často zvláštně barevné vlasy. Stejně tak Dr.Mars a Evzuu.



Evzuu


Točí hlavně make-up tutoriály nebo DIY. Některé líčení jsou fakt šílená, třeba lebka, panenka

nebo kočička. 

Komentáře

PÁJA001VIP

TynkaR: Teď teda můžu začít zase já jmenovat YouTuberky které sleduju ( a to je jich sakra málosmajl) a které jsem nenapsalasmajl
Prostě si myslí že tyhle jsou nejlepší tak je napsalasmajl
Ty by jsi tam třeba napsala Shopaholic Nicolsmajl
Každý má rád něco jinéhosmajl

PÁJA001To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.