♥NewShine♥

Comeback!

Ahoj, dnes to bude článek o seriálu Comeback, vím že to není žádný nově vysílaný seriál, ale já jsem si ho až teď úplně zamilovala :) Někteří ho možná neznáte ale myslím že většina ano...A myslím že můžeme jít na to!


Comeback

Comeback je český komediální seriál. První díl s názvem Křeslo byl premiérově vysílána 4. září 2008.
Na každém dílu pracuje scenáristický tým, jehož členy jsou jak profesionální scenáristé, tak bloggeři a další nadšenci.V divácké anketě ANNO 2008 o nejoblíbenější pořad TV Nova získal Comeback třetí místo a představitel Ozzáka Martin Dejdar byl zvolen „Mužem roku“.


Postavy

1.Tomáš Pacovský

Postavu hraje Tomáš Matonoha. Tomáš Pacovský neboli bývalý zpěvák „Tomi Paci“, nyní vlastník prodejny s hudbou: U dvou Akordů, má bratra Ozzáka a dceru Ivu.



2.Iva Pacovská

Postavu hraje Kristýna Leichtová. Dcera Tomáše Pacovského, stydí se za svého otce.



3.František „Ozzák“ Pacovský

Postavu hraje Martin Dejdar. Tomášův bratr, prodavač v krámu s hudbou miluje metal a pivo.



4.Simona Bůčková

Hraje Simona Babčáková. Provozovatelka hospody U Jezevce a je to blízká kamarádka Pacovských.



5.Alexandr „Lexa“ Bůček

Hraje ho Matouš Ruml. Je to  syn Simony Bůčkové, fanoušek rocku. Jeho vzorem je Ozzák a je zamilovaný do Ivy, stále doufá, že s ním Iva bude chodit.



6.Alexandra „Saša“ Bůčková

Hraje ji Marie Doležalová. Saša je dcera Simony Bůčkové, je to také nejlepší kamarádka Ivy a nemá vůbec žádné sebevědomí. 



Děj seriálu

Seriál vypráví příběh pohaslé popové hvězdy Tomáše Pacovského, přezdívaného "Tomi Paci". Nyní vlastní obchod s hudebními nosiči a spolu se svým bratrem Ozzákem, metalovým nadšencem, vychovává dceru Ivu. Své problémy často řeší v Hospodě u Jezevce, jejíž majitelka, které právě utekl manžel i se vším nábytkem, je sousedka Pacovských. Její dvě děti, dvojčata Saša a Lexa, jsou pravděpodobně u Pacovských více než doma. Saša je nejlepší kamarádkou Ivy.Lexa je hudební nadšenec, který našel vzor v Ozzákovi. Navíc je zamilovaný do Ivy. V neposlední řadě je tu Marcelka, fanynka Tomiho Paciho, která zachrání jeho obchod před vymahači, a poté zde začne pracovat jako prodavačka. Ozzák ji nesnáší a přezdívá jí „mamba“.



Doufám že se vám článek líbil, napište mi jestli vy sledujete Comeback, koho máte nejraději, který díl se vám líbí nejvíce a nebo koho z Comebacku nemáte rádi :) 


Děkuji za každé +

Komentáře

Garronna Phoenix(Violetta je boží)

Moc krásně vypracovaný článek, vše je mi jasné a chápu to. Škoda, že jsi sem nevložila fotografii té "Mamby". No, i když si to vlastně můžu najít...
Viděla jsem jenom jeden díl, kde jsem si jména postav nezapamatovala, a nijak mě to nezaujalo. Jak to ale vypadá, jednu sérii bych zkouknout měla!

Garronna PhoenixTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ElzaVIP

Garronna Phoenix: Děkuji smajl
Ano, určitě tomu zkus dát ještě jednu šanci, ale pokud se ti to nebude líbit, nevadí, všem se nelíbí to stejné a navíc nikde není psané že se ti to musí líbít smajlsmajlsmajlsmajl

ElzaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.