Andydy

Fragment-Knižní klub

Důležitá informace pro důvěrníky KKF: Nakladatelství Fragment se od 1. 7. 2015 stalo součástí společnosti Albatros Media, a. s.

V prosinci 2014 došlo k akvizici nakladatelství Fragment s. r. o. společností Albatros Media a. s. Fúze obou společností byla ukončena 1. 7. 2015. Tím veškeré obchodní aktivity a smluvní spolupráce nakladatelství Fragment, včetně Knižního klubu Fragment přešly pod společnost Albatros Media.

Důvěrníci Knižního klubu Fragment nyní budou objednávat knížky v novém on-line objednávkovém systému, který je společný pro všechna nakladatelství Albatros Media.

Po zadání Vašeho původního uživatelského jména a hesla Vám bude automaticky e-mailem zasláno nové heslo platné pro přihlášení do nového objednávkového systému. Pokud spolupracujete zároveň s Knižním klubem Fragment i Klubem mladých čtenářů Albatros, použijte při přihlášení uživatelské jméno a heslo z KMČ. Objednávkový systém pro oba kluby je společný.

V případě jakýchkoliv nejasností nás neváhejte kontaktovat. Velmi rádi Vám se vším pomůžeme a odpovíme na všechny Vaše dotazy.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.