AmyBlog

Exkluzivní rozhovor s Kika7

Ahoj! Dnes tu je Exkluzivní rozhovor s Kika7, protože vyhrála soutěž.


1.Jak ses seznámila s HPD?   Nudila jsem se a tak jsem na seznam napsala hry pro dívky a našla tam HPD. chodila jsem tam každý den hrát hry a asi po pěti měsících jsem se sem zaregistrovala.
 

2.Jak se v tuhle chvíli máš? Mám se skvěle protože zítra je sobota a po zítří neděle. :-)                                                                                                                                                                                                         3.Na rozhovoru jsi, protože jsi vyhrála soutěž.Jaký máš pocit? Super nečekala jsem že vyhraju navíc tohle byla na HPD moje první soutěž do které jsem se zapojila.

4.Jaká je tvoje nejlepší kamarádka na HPD? No jestli můžu i tu kterou znám z reality tak barča1000 ale jestli jen přes počítač tak asi ty. :-)

5.Kdo si myslíš že nejlíp maluje na Sketchtoy? No já myslím že pištík

6. Vyhrála jsi už v jiné soutěži?  Jestli myslíš na HPD tak ne.

7.Jaký je tvůj nejlepší zážitek na HPD? No to bude asi když sem si vytvořila můj první blog nebo mojí skupinu.

8. Jak si myslíš že umíš malovat na Sketchtoy? No moc dobře rozhodně ne líp mi to jde na papír s tužkou v ruce.

9.Kolikáté jsi čekala místo na soutěži kterou jsi vyhrála? No jelikož se zapojily jen tři holky z toho jedna nedala plus tvojemu článku tak asi druhá.

10. Chceš ještě něco říci divákům? Tahle soutěž byla moc super.Když sem začala ani jsem nevěděla co to je sketchtoy takže jsem vlastně sketchtoy poznala při téhle soutěži.Moc bych chtěla aby ostatní holky dělaly více soutěží ráda se připojím.Jsem soutěživý tip.Jo a moc děkuji hráčce mates111mates za to že jsem skončila na prvním místě.Děkuji.


A jsme u konce rozhovoru. Moc děkuji Kika7 za tento rozhovor. Takže se s vámi loučíme a ahoj!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.