Ponies in the City
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Fantasy Couple Creator
Hra - Fantasy Couple Creator
Video se načítá
Pregnant Angela Food Shopping
Hra - Pregnant Angela Food Shopping
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 4
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
 

AmyBlog

Daniel Štrauch [GoGoManTV]

Život
Daniel Štrauch se narodil 24. září 1996 v Bratislavě, kde následně i vyrůstal. V dětství si ruce spálil o kamna, po čemž mu na nich zůstaly jizvy. Ve svých šesti letech se s rodinou přestěhoval do rodinného domu v Rusovcích, kde také navštěvoval církevní školu. Odtud pokračoval na gymnázium, ze kterého ale po čtyřech letech odešel a nastoupil na střední uměleckou školu. Na té v roce 2015 úspěšně odmaturoval. V současné době žije v bytě v Bratislavě s přítelkyní Lucií.

Natáčení
První video na jeho YouTube kanále zveřejnil 30. prosince 2011, inspiroval se tvorbou zahraničních youtuberů. Patří mezi nejznámější české a slovenské youtubery. Zaměřuje se především na let's playe,má speciální kanál na denní vlogy. GoGo se natáčením videí živí, další příjmy získává z prodeje reklamních předmětů a product placementem. Jeho hlavní kanál, GoGoManTV, v lednu 2016 sleduje 1,2 milionu odběratelů. Jeho vlogový kanál, GoGosVlog, má 440 tisíc odběratelů. V roce 2015 se zúčastnil akce zvané Utubering, kde byl zvolen jako nejlepší youtuber na československé scéně. 


V listopadu 2015 mu v nakladatelství Tatran vyšla kniha GOGO – Chalan z internetu,29. listopadu 2015 vydal svůj první hudební videoklip jako poděkování za 1 000 000 odběratelů jménem MŸSLI.



[Unsupported element format]  




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.