♥My and your blog!♥

Povídka o a Maggie -3

Magie se stala nejhezčí dívkou ve městě. Na každém rohu na ni čekala nějáká skupina kluků a doprovázeli ji.Maggie miluje Lukáše ale najednou...Maggie??Ano Luky?? Emm líbí se mi jiná holka.Nelíbí se mi tvá oblíbennost.A mě to mrzí. No,ale já tě milovala,chápeš?Ano.Já myslím,že se k sobě nehodíme.Ale já jsem to nemyslel zle.Ale já to myslela doopravdy.

Clink clink!Ahoj Lauro!Jak se máš??Jo jde to Maggie.Nehceš jít ke mě??Jo!Za chvíli jsem tam.Promiň Lukáši,musím jít.

Ahoj Lauro!AU!!Prásk!Tak,Maggie!Teď se mnou začneš chodit!A s okamžitou platností!Ne,nezačnu!Já,chodím s Lukášem.Tedy,chodila jsem........Maggie!!Lukáši!Co tu děláš??Jdu za tebou,jdu tě zachránit......Ne!Maggie patří mě!A jak jsi na to přišel!?Normálně......Bratře Danieli,Maggie se líbím já,né ty.Chápeš??No,jde o mě,chlapci.Ať tedy rozhodnu ehmm...já.No,ale tak rychle.Ať stihnu koupit ten dárek k prvnímu Rande.Vybírám si.....Emmm,no asi asi asi Lukáše!Maggie!Lukáši!

Děti,koná se mezinárodní turné spisovatelů.A já tam pošlu Maggie nebo Terezii a nebo Alexandru.Teď se utkáte znovu ve vyprávění.
Terezie odvyprávěla.Alexandra taky.Zbývá tedy jenom Maggie.

Jela jsem k moři.Jeli jsme do Chorvatska.Bylo moc pěkně.ale z ničeho nic,se na pláži strhla bouře.Já a maminka jsme zůstaly doma.Ale tatínek,ten byl na pláži.Hrozně moc jsem se o něj bála.Ale potom přišlo tornádo.Slyšela jsem bouchnutí dveří.Ale to jsem vkládala tolik naděje do toho,že to bude tatínek.Ale tatínek to nebyl.

Asi po deseti dnech bouře ustala.Přišel k nám jakýsi pán a řekl:,,Ahoj holčičko.Je doma maminka??Ano,dojdu pro ni.Maminka se dozvěděla že tatínek.........Přežil,ale má velmi vážná zranění.

Výborně,Maggie.Jedeš tam ty.Ale já....No?Tam nepojedu sama.Tedy doufám.A ským bys chtěla jet??S Lukášem.Ano??Anooooooo!!!A nerozejdeme se!Ne,zůstaneme spolu na věky věkův!

Tak vidíte.Nakonec to dobře dopadlo.Když by jste chtěli další příbeh olajkujte či okomentujte.Plusek i komentů musí být alespoň pět,bez mých.

Ahoj Magda





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.