♥My and your blog!♥

Povídka

Ahojky!!!


Dnes Vám napíšu povídku.No spíše takový příbeh co se doopravdy stal.

Tak začneme:

Přišla jsem do školy jako obvykle,ale říkala jsem si,že se něco stane.Začalo vyučování.Měli jsme matematiku,když jsem si vzpoměla na to,že jdu do družiny se svojí nejlepší kamarádkou které se líbí jeden kluk.A mě se taky jeden líbil.A podle mě,se jemu líbím i já.(Nevím to jistě,ale všichni to říkaji.)Vyučování zkončilo a pak to začalo.O čestině jsem se dozvěděla,že pojedeme na výlet kde jsem už byla.Ztoho jsem byla nadšená.A po celý zbytek dne mi to zůstalo.Tedy až do oběda.Řadili jsme se v šatně.Opět jako obvzkle.A já jsem si říkala že se to stane teď někdy to,o čem jsem měla vědět.

Když jsme odcházely do jídelny,tak se kamarádka motala kolem kluka ce se mi líbí.A já jsem se jí zeptala:Že se ti Adam líbí??Jo líbí.

Já jsem z toho byla jako na větvi.Ale jelikož se mi líbilykluci dva,tak ještě zkusím jeho...Jméno Vám nepovím.A když jsem to řekla milovnici Adama,byla z toho fuč.No a??

Tak takhle skončil můj den.A to nebyl pátek 13!!A je zajímavé že na pátek třináctého se mi nikdy nic nestalo.A to musím zaťukat abych to nepokazila.

Tak teď mi napište co na to říkáte.Jen nepište že je ta kamarádka..No Vy víte co myslím.

Příště tu bude jeden a možná i dva rozhovory.Jeden stopro s Ahoj lidi.Druhý ještě nevím.

Ale teď se musíme rozloučit.

Papa,Magda

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.