Crazy Penguin Catapult
Hra - Crazy Penguin Catapult
Video se načítá
Outfits Tonight
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Amusix Flute
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Krize v metru
Hra - Krize v metru
Video se načítá
 

AllAboutStrangerThings

PŘÍBĚH-Láska část 1

Jako kdyby mi každá nota na klavíru kterou zahraji lomila srdce.Bolí to, moc to bolí.Ale nevím jak to mu zabránit.No jmenuji se Jakie moje jméno je z Angličtiny je mi 12 a chodím do šesté třídy.Jsem zamilovaná do jednoho kluka ve třídě ale jako každá holka se mu to bojím říct.Ale tohle je jiná láska ne ta dětinská prostě každý malí náznak ignorace mi pomalu lomí srdce jako by se mi pomalu rozpadalo.Ale nikdy se nevzdám a dál budu bojovat o jeho srdce.Jmenuje se Jack a vím o něm vše má rád zelenou rád hraje fotbal jeho oblíbený předmět je tělocvik a rád vaří je tak citliví, ale asi miluje jednu roztleskávačku která roztleskává pro tým kentaurů.Je to ten nejlepší tým ever. Teda tak to aspoň všichni říkají. Ale to že jí miluje, s toho se mi chce brečet.....

A proč by mě taky měl rád jsem tady na téhle škole měsíc nosím brýle a rovnátka nemám žádné kamarády. Všichni si na obědě šeptají že jsem hezká ale myslím si že to není pravda.

Konec informací.....

                                   pondělí 5

Učitelka měla Jakie posadit někam kde bude sedět celý rok tak jí posadila vedle vůdkyně roztleskávaček Jessice. Která hned z pustila: To s ní mám sedět celý rok!!! To budu radši sedět s Leah. Která mimochodem strašně smrdí:.Tohle mě vážně dostalo teď mám ještě vetší sebevědomí vážně :(.A dost!!! Řekla učitelka a mě odvedla k jejímu stolu a řekla : Jednou z vás budou nejlepší kamarádky.To těžko špitla Sophii která seděla ve vedlejší lavici s Benem zvaným jako lamač srdcí. Jakie nevěděla proč ale byla to pravda.

A pak...

                               POKRAČOVÁNÍ 

                 PŘÍŠTĚ

                                                       UPOZORNĚNÍ                                                    

   TOHLE NENÍ O MĚ ANI O NIKOM ZNÁMÉM JE TO VYMYŠLENÉ

                         ÚPLNĚ VŠECHNO                                                   

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.