AllAboutStrangerThings

Ostrov ep.1

PÍP PÍP

Najednou  zapípal Julianne telefon. 

Byla to Chloe. 

"Ahoj, nechtěla by si se mnou a s Abby na Hallowenskou slavnost?" Řekla Chloe s nadšením.

"Samozřejmě, a kdy to je?" Odpověděla jsem. "Dnes večer".

"Ehmm OK tak sraz u mostu"  "Tak jo!" Byla jsem ráda že si po dlouhé době někam vyrazím, Zeptala jsem se mamky a ta mi to schválila stejně jak.... A sakra. Vrátila jsem se zpátky dolů a šla jsem se zeptat táty a táta na to " To NEMYSLÍŠ vážně! V 17 tě mám pouštět na nějaký pitomí slavnosti! BĚŽ DO POKOJE!". Když jsem smutně šla do pokoje a chystala jsem se zavolat Chloe trkl my v hlavě nápad "UTEČU!".Když uběhlo pár hodin zabalila jsem si batoh vylezla z okna a běžela k mostu kde už čekala Abby s Chloe. Objaly jsme se a vyrazily na slavnost. Bylo to fantastický! Všichni měly strašidelné obleky a všude u všech krámků byla umělá krev a fejkové části těla. Byl tam i dům hrůzy! Prošly jsme uličkou a viděly jsme obrovský létající balon.U něho stál pohledný muž a nabízel lidem jízdu v balonu. Chloe a Abby se na mě tázavě podívaly a já jen přikývla. Abby vytáhla z kapsy peněženku zatím co my jsme nastupovaly. Abby si sedla na dřevěnou zem balonu. A my jsme zůstaly stát ale ne na dlouho. Neznámí muž měl bílé tílko černou mikinu s kapucí a kraťasy. Zdvořile nás pozdravil a poděkoval nám za příspěvek (díško). Odpoutal všechny lana a zapálil takovou malou lucernu která byla uprostřed balonu. Zdola tam vyběhl z hlavního krámku  svalnatý muž a řval na nás něco francouzky. Mladý muž se otočil a představil se. "I am Leonardo". Řekl s úsměvem. Všechny tři jsme ztuhly, měl velmi hluboký hlas. Po chvíli mu Abby odpověděla francouzky protože věděla že je to francouz. "


Se trata de Julianne, esto es Chloe y yo Abby. Zíraly jsme na ni do té doby než řekla že její otec je franzouz a matka američanka. Ale víc má ráda otce.U mě to bylo přesně naopak. Když jsem se chystala říct krátké aha. Náš balon se najednou velmi silně pohnul. Všechny tři jsme se lekly. Abby se hbitě otočila a povídá. "Holky... něco byste asi měly vidět" Obě dvě jsme se otočily. Leonardo je PRYČ! Chloe začala hysterycky křičet, Abby hledala nějakou lékárničku nebo věci a já jsem stála jako tvrdý Y. "Teď není čas na to přemýšlet o smyslu života!" Řekla mi Abby. A v tu chvíli jsme slyšely nějaké tiché kvílení nebo něco takového, a zjistily jsme že máme propíchnutý balon! A řítily jsme se k zemi!!! Pak jako by všechno utichlo. Vstala jsem a na druhém konci pláže kam jsme dopadly byla Abby která utěšovala Chloe že se dostanem domů. Pak jsem se vzpamatovala a běžela k balonu a Chloe s Abby za mnou. "Co se děje?" Zeptala se Chloe. "Lékárnička... lékárnička.... Tady BYLA! Á tady je." Otevřela jsem jí, a našla tam všechny potřebné věci na přežití! Kromě jídla a vody..Vzala jsem si sekerku Abby šla dělat z balonu přístřešek a Chloe šla malovat do písk-. Počkat! Otočila jsem se a běžela za Chloe. Flákla jí a řekla "Vschop se!"

"Kdyť tady umřeme! Jsme jen parta nezkušenejch teenagerů!" "Chloe má pravdu Julianne, nemáme žádné zkušenosti ani znalosti. Jsme jen děti!"


                    Pokračování příště.... 


 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.