Bláznivý Homer Simpson
Hra - Bláznivý Homer Simpson
Video se načítá
Kango Coins
Hra - Kango Coins
Video se načítá
Makeup Artist Adriana
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
The Tattoo Quiz
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Cake Decoration
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Abbey Bominable Icy Makeover
Hra - Abbey Bominable Icy Makeover
Video se načítá
Papa´s Freezeria
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
 

AllAboutStrangerThings

horor-Havrani - POKRAČOVÁNÍ v blázinci

Jakie šla do svého pokoje otevřela svojí tašku a tam..... našla svůj kámen. Ale bohužel ne žádný kámen moudrosti, ale opak. Vzala ho do ruky, vzala provázek a udělala s toho náramek na krk. Když si ho i pověsila na krk tak najednou zběsile vyrazila k šuplíkům. Rychle vzala centropen  a začala něco psát na zeď. První slovo bylo "SEKTA HAvRAnŮ" Nebo něco takového. Apod tím bylo napsáno něco v čínštině. Ale najednou do pokoje přišla  sestra a zakřičela "AAAAAAA" Ale pak v klidu řekla "Co děláš?" A usmála se.

    Jakie byla zmatená ale řekla " Přidej se k nám, ke mě." Sestřička na to " Co? Ke komu jako a proč-"

"Pro slepičí kvoč" Skočila jí do toho Jakie. Ale najednou její sestra běžela dolů do kuchyně a všechno řekla rodičům. Po chvilce do pokoje přišly dva muži v bílém oblečení a vzali Jakie za ramena. Jakie vykřikla bezmocně "Nechte mě být" A bránila se. Kopala nohama, máchala rukama ale bylo to zbytečné. Když vyšli na zahradu Matka s otcem byly ve dveřích a brečely. Jakie se na ně jenom nenávistně a uculila se.

Pak jí posadily do auta a odjely.  V autě byla síťka aby nikdo neublížil řidiči. Jakie měla v kapce nožík, a prosekla celou sedačku. Řidič si zatím povídal s druhým mužem vedle něho. " Jakou identitu má tahle.... Jakie Jonsnová?  Druhý muž na to " Prý patří do nějaké sekty havranů... Ale počkat, v blázinci máme někoho podobného, který prý patří do sekty havranů" "Hele těch bude ještě spousta" Odpověděl řidič.

Pak dorazili k polepšovně alias blázinci a..... nebyla to moc hezká budova. Ale tak normální



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.