♥Life by Tess♥

10 faktů o mně + seznámení!! ♥

Ahoj všichni!! Tohle je moje premiéra na tomto blogu.!! Už jsem tady články psala, a blog měl i stejný název.. Ale říkala jsem si že bych chtěla začít znovu, moc se mi má tvorba nelíbila, TAK JSEM TADY ZNOVU. :)


Tohle bude tedy 1. článek s názvem 10 faktů o mně. Myslím že dnes vyjde ještě jeden článek ale to je zatím ještě tajemství.. Doufám že se vám bude můj blo líbit a budete s mojí novou tvorbou spokojeni.

Jdeme na to!!


1. Jmenuji se TEREZIE ale většina lidí co o tom jakoby neví mi říkají Terezo!! (což mě opravdu vytáčí ale co se dá dělat.)


2. V lednu mi bude konečně 13 let!! (Nevím jestli se tak taky někdy cítíte ale vždycky mi přijde že ti o rok starší to mají lepší než já, prostě když mi je 12 tak se těším na 13 narozeniny protože už budu mít prostě 13!!! Takhle to jde každý rok a myslím žeto tak bude postupovat ještě mnoho let. :D...)


3. Pokaždé si řeknu že začnu cvičit. Dělám to opravdu denně ale pak přijdu ze školy rozbalím si tabulku čokolády a odložím to na druhý den. (na mém blogu se můžete těšit i na fitness rutinu která sice není moc pravidelná ale budíž.)


4. Úplně zbožňuju nakupování i když mám asi tunu oblečení, tak si každé ráno říkám že nemám co na sebe. (ale to myslím dělá snad každá holka.)


5. Vždycky ráno když se namaluju (dám si korektor, teda občas řasenku a už vlastně nic!!!) tak si říkám že mi to jako fakt sluší. Potom se ve škole podívám do zrcadla a vypadám jako ZOMBIE.!!!!Nechápu to!!!


6. Strašně ráda jím, takže asi nebudete překvapeni když řeknu že miluju jídlo!!! Fakt moc mám ráda ovoce a zeleninu. NESNÁŠÍM houby a poslední dobou moc nejím ani maso, kromě kuřecího řízku nebo steaku.


7. Nikdy jsem nepila Bubbletea a  KFC a MC donald´s jsem byla dohromady 3x.


8. Poslední dobou trávím spoustu času na telefoně a to na Instagramu, asku nebo hlavně YOUTUBE. Miluju Shopaholic Nicol, Teri blitzen ale třeba i Marťu nebo Domču Třešňákovou. Byla bych nejradši kdyby vydávali video 3x denně abych se měla na co dívat. :D


9. Úplně nejvíce mě štve když si s někým píšu a on je hned po odeslání mojí zprávy OFFLINE.!!!!!!!!!!


10. Desátý fakt je ten že několikrát denně projíždím na blogu téma KRÁSA A MÓDA takže když tam přidáte článek, tak tam budete mít na 90% ode mě +.


To by bylo tedy všechno. Budu moc ráda když se vám můj blog zalíbí a budete sledovat ostatní moje články.

Mějte se!!!!!


♥Life by Tess♥

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.