Lonely Peak
Hra - Lonely Peak
Video se načítá
Alxemy
Hra - Alxemy
Video se načítá
Bad Piggies
Hra - Bad Piggies
Video se načítá
Pucca Funny Love
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Harvard Days
Hra - Harvard Days
Video se načítá
 

♥JOLČIN BLOG♥

Nenávist - 6. část

Ahoja-hoja, je tu pokračování mého příběhu,nečetli-li jste pátou část, klikněte sem, jdeme na to:

...

Po prázdninách

Dobře, máme s Amélií stejnou schopnost, zkusím se s ní bavit. Přišla jsem na své místo, promluvila jsem na Amélii, ale ona nereagovala, dobrá, musím na to jít jinak: "Vím, že mě nesnášíš, a já tebe bych také neměla, ale víš proč?" "Jasně, že vím" obořila se na mě. "Dobře, takže víš, že nemáš důvod mě nesnášet, to s tou bránou v 19. století, nikdo za to nemůže, Ta nenávist je jen 200 let stará hloupost, buďme zase kamarádky..." "Možná máš pravdu" odpověděla Amélie. "Teď o tomhle přesvědčit ostatní člen obou rodů." To nebude lehké.

Tentýž den večer byla obrovská bouřka, rodičům bylo velmi špatně, špatně bylo i babičce, dědovi a jak jsem se další den od Amélie dozvěděla, i všem z její rodiny.


Květen 2017

Zase budou třídní schůzky, táta doufal, že se zase nebude prát s Améliiným tátou jako minulý rok.

Po třídních schůzkách se táta vrátil úplně normální.


Červenec 2017

Babička říkala, že se bude znovu otvírat brána mezi světy. Rozhodli, jsme se, že přejdeme. Rodiče zajistili všechno ve škole, řekli, že se budu učit doma. A to, že prostě zmizíme z tohoto světa bude takové záhadné zmizení, jen přátelům jsme řekli, že se stěhujeme někam pryč.


Srpen 2017

Je 1. srpna dnes se otvírá brána mezi světy, přejdou všichni členi, naštěstí si nikdo z nich nevzal nějakého člověka z tohoto světa.

Tak jsem tady, je to tu nádherné, lidé tu žijí v souladu s přírodou. Dostali jsme se sem jen proto, že já s Amélií jsme přerušily to pravidlo nenávisti.


ŠK 2017/2018

Budu chodit do jedné moc hezké školy, není to gymnázium, protože tady jsou všichni chytří skoro stejně. S rodiči bydlím v nádherném malém domečku. Vedle nás bydlí Ema, se kterou jsme se s Amélií skamarádily, a vedle Emy bydlí Améliina rodina



Doufám, že se Vám můj příběh líbil...


Vampier

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.