♥JOLČIN BLOG♥

Maturanti odcházejí

Ahoja-hoja, včera na naší škole proběhlo tzv. poslední zvonění, když to bylo minulý rok byla jsem nemocná, ale letos ne...


Ve čtvrtek jsme se dozvěděli, že primy a sekundy mohou do školy přijít až na druhou hodinu, dlouho jsem se rozmýšlela, jak půjdu, nakonec jsem se však rozhodla, že přijdu na tu první.


V pátek v 6:57 jsem se s kamarádkou sešla na metru a v pár minut po sedmé hodině jsme se ocitly před školou.

Pokud bychom šly horem, postříkali by nás vodou, tudíž jsme to vzali spodem, dostaly jsme se ještě blíže před školu, jakmile byl vzduch čistý, každá sama za sebe jsme běžely do školy, řvali: "Dejte nám peníze!" Já jsem však nic nedala, kličkovala jsem mezi nimi a maximálně mě postříkali *smradlavkami. Přiběhla jsem do školy a tam u stolku stála jedna maturantka, tak jsem řekla, že si půjdu odložit věci do skřínky a přijdu. Když jsem přišla, ta maturantka se mě zeptala, může-li mě počmárat, já řekla, že spíš jenom na ruce než na obličej, tak mi tedy rtěnkou napsala na ruku "8. G" a já si koupila výborný jahodový koláč a čokoládovou cookie, utratila jsem za to 25Kč (jediné peníze, které jsem jim dala). Po chvíli přišla kamarádka s úplně zmalovaným obličejem.

V horním patře, kde jsme čekaly, až začne angličtina jsme snědly koláč a cookie. O 20 minut později začali chodit úplně zmalování lidé z naší třídy (respektive skupiny, angličtinu máme rozdělenou), znší skupiny přišlo na 1. hodinu 10 lidí z 15.

O dalších dvou hodinách maturanti chodili ještě po třídách, ale za námi naštěstí nepřišli.


A z naší třídy jsem neměla pomalovaný obličej jen já a další dva kluci. Jsem prostě dítě štěstěny.

Před 3. hodinou jsme maturantům zazvonili klíči a byl konec veškerému malování:-)


*smradlavka je voňavka, jež smrdí


Důkaz, že jsem dítě štěstěny: Už jsem vyhrála dvě tomboly:-)

Tak to je vše, ještě řeknu, že některým lidem nasypali do vlasů třpytky nebo nalili ocet, fuj!

Máte nějaké zkušenosti s touto akcí? Pokud ano, pište...

Vampier

Komentáře

TynkaRVIP(Adrenalin lovers ♥)

Říká se tomu poslední zvonění =D
My jsme spali ve škole ještě s jednou třídou, takže jsme se vyhli octu, mouce i svázání, ale do třídy k nám přišli i tak. Jsme už ale zvyklí, že u nás na škole je plno divokých studentů, takže žádný překvapení, lidi se i chodili sprchovat do šaten u tělocvičny.

TynkaRTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vampierVIP(Star Wars)

TynkaR: Tak my ve škole nespali, ale někteří ti maturanti ano, kdo by si na tohle nepřivstal..., ten název, to vím, že se tak jmenuje, jen jsem na to v době psaní nějak zapomněla, připíši to tam...

vampierTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.