•Dragons Blog•

Nuda? Nej hry na HPD.CZ

Ahuj Dráčci!


Sice jsem zde chvíli, ale už mám vytvořený jakýsi pomyslný seznam mých nejoblíbenějších her a právě teď vám je jdu říci! Dnes vám řeknu 5 dobrých her, které jsou za mě osobně nejlepší hry zde na HPD. Většina jsou takové oddechovky, u kterých se hezky uvolníte a ani nejsou na dlouho, takže pokud nemáte moc čas na váš oblíbený gaming, zde je řešení!

Toto je pouze moje nabídka her, ne všem musí vyhovovat. 

(Ano, mohla bych dělat v nějaké reklamně na hry xD)


Takže jdeme na to!


1.Ms. Pacman

V celku jednoduchá a nenáročná hra. Ve hře je za úkol nasbírat co nejvíce bodů  (scóre) a dostat se co nejdál.

Zemřeli jste? Nevadí! Ve hře ještě máte k dispozici čtyři životy navíc a můžete jich získat ještě víc! A jak? Když získáte 10 000 bodů. A vlastně jak zemřít? Zemřete tak, že vás chytne Duch. Ve hře je  oranžový, modrý, růžový a červený duch. Pac-Man (Hrajete za něj) má pouze žlutou barvu. V celé hře je několik levlů, do kterých se dostanete tak, že sesbíráte všechny body v daném levlu. Tady na HPD můžete v této hře dokonce získat bronzovou,stříbrnou i zlatou medaili. Bronzová= 10 tisíc bodů. Stříbrná=15 tisíc bodů. Zlatá=20 tisíc bodů. Hra se ovládá šipkami.

Hra Ms.PacMan


2.Epic Coaster

Další jednoduchá a krátká hra. V této hře jde o to dojet co nejdál na horské dráze s vagónem, který je plný lidí. Zde máte pouze jeden život a plno překážek, které máte přeskočit. Hra funguje na jednoduchém principu skákání. Skákat můžete pomocí mezerníku, šipky nahoru a levého tlačítka na myšce.

I zde jdou získat HPD medaile. Bronzová=100 tisíc bodů.Stříbrná=150 tisíc.Zlatá=300 tisíc bodů.

Hra Epic Coaster



3.Eggies

Teď si říkáte: Ona je blázen! Vždyť je to nuda. Nene, tak to vůbec není. Jen tak si šouráte webem a nic z toho nemáte, ale když budete hrát Eggies, něco z toho budete mít. Potěšení, že něco děláte a ještě k tomu navíc něco máte + když vás to chytne, může to být i zábava. U Eggies můžete hrát různé hry a pečovat o vajíčko, což je hra 2v1. Vajíčka můžete také sbírat do alba. Také jich je několik různých druhů a každé vajíčko je v jednom směru unikátní. Jak získat  další vajíčka? Jednoduše. Stačí ,,šourat webem" a můžete najít medvídky, za které je můžete koupit. Za den jich můžete najít max.10, ale pokud máte vylepšení z obchodu, které stojí 1500 mincí, tak jich můžete najít až 20 za den. Navíc, effekt je trvalý!

Hra Eggies



4.Maped Skateboarder 2

Další skvělá hra, podobná hře Epic Coaster. Přeskakujete různé překážky a sbíráte hvězdičky (body, scóre). V této hře můžete být jakékoliv zvíře. Např.Pes, Liška, Králík, atd... Ovládání: Pohyb se ovládá podle všech šipek, skáče se mezerníkem a triky na skeatu se dělají pomocí písmen Z,X,C,V,B. I v této hře můžete získat HPD medaile. Bronzová=10 tisíc bodů. Stříbrná=15 tisíc bodů. Zlatá=20 tisíc bodů.

Hra Maped Skeatboarder 2

(Bez obrázku)


5.Papa Pear

Další principově jednoduchá hra. V této hře jde o to vystřelovat kuličky, které se mají trefit do co nejvíce překážek. Jakmile vystřelená kulička dopadne na zem (do hrnců) musíte vystřelit novou kuličku. Jsou tu také levly, do kterých budete postupovat pomocí nasbíraných bodů (scóre). I v této hře můžete získat HPD medaile. Bronzová=100 tisíc bodů. Stříbrná=200 tisíc bodů. Zlatá=400 tisíc bodů.

Hra Papa Pear



 To je pro dnešek vše! Moc děkuju za přečtení a případné plusko! Hry určitě vyzkoušejte. Uvidíte, že když si to párkrát vyzkoušíte tak už to půjde. Nevzdávejte se :D

Zatím ahojky!

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Já nepochybuji o tom, že tyto hry jsou dobré, ale i když pominu fakt, že jsou i stokrát lepší hry, mohla jsi vybrat nějaké méně známé. Vím, že jsi tady jen krátce a asi je to těch pár her, které díky dostupnosti a hlavně úkolům znáš, ale myslím si, že pro lidi, jako jsem já, kteří mají hpd. prošpikované skrz naskrz je to dosti chabé. Myslím, že jsi mohla počkat a článek takového typu vydat později, ale což.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.