♥BlogMiky♥

JAK... si správně nalakovat prsty, všechny vrstvy

Ahojky,

říkáš si někdy že, nevíš úplně přesně jak si perfektně nalakovat nehty a přitom je to skoro povinnost ženy (holky) umět to? V tomto případě je tato stránka určena přímo pro tebe ;) .



Takže, před tím než si nehty začneš lakovat, by jste si měli udělat takouvou tu základní manikůrku - ostříhat nehty, zarovnat nehty, stlačit kůžičku, naleštit nehty zkrátka si je hezky upravit.



Pokud jsi hotova s přípravou, jde se na lakování!!! :)



KROK č.1:
Tento krok není povinný.

Nejdříve si na nehty nanes nějaký ten regenerační krém a nechte zaschnout (podle mě to ale není potřeba).

KROK č.2:
A teď už lakování. Nejdůležitější krok. Vyberte si svou barvou kterou budete lakovat. Barvy na štětečku máme co nejmíň aby se nedělali skvrny a zbytečně barva nekapala. Teď už začínáme lakovat. Začneme hezky prostředkem. Štětec dáme na dolní část prstu, a pomalinku táhneme nahoru. JEDNÍM TAHEM!!!!!! Štěteček se snažíme mít co na nejvíce rozetřený po prstu. Pokud  ti po krajích zbyla příliš velká mezera tak proces opakuj i po krajích. Snaž se, aby si co nejmíň přetahovala na kůžičku a na předchozí čáru. Poté nech důkladně zaschnout a CELÝ TENTO KROK (č.2) OPAKUJ JEŠTĚ JEDNOU. A to proto, že s jednou vrstvou je lak velmi slabý. Pokud máš ovšem syté barvy, tak vůbec neuškodí když uděláš jen jednu vrstvu. A nebo se ti prostě může líbit jedna vrstva i s nesytými barvy, zkrátka - tohle už je na tobě.

KROK č.3:
No, a teď už zbývá jen přetřít bezbarvým lakem, který se nanáší stejně jako normální lak. Dodá prstům lesk, šmrnc a dojem dokonalosti.


GRATULUJI, PRÁVĚ JSI DOCÍLILA PRSTŮ, KTERÉ NEMÁ ANI PRINCEZNA. :))))))))

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.