Nail Studio Custom Mix
Hra - Nail Studio Custom Mix
Video se načítá
Plumet
Hra - Plumet
Video se načítá
About A Pig
Hra - About A Pig
Video se načítá
 

♥Blog tajomnej brunetky♥

Rozhovor s Anka B.

Ahojte!

Vitajte pri ďalšom článku!

Dnes je tu rozhovor s Anka B.!



Otázky:

Tvoje obľúbené jedlo?
Obľúbená farba?
Aký sa ti stal najväčší trapas?
Čoho alebo koho sa bojíš?
Čo by si na HPD zmenila?
Najkamošky na HPD?
Na akú farbu by si si prefarbila vlasy?(Keby si musela)
Aké jedlo neznášaš?
Čo na ľuďoch naznášaš?
Obľúbená online hra?
Obľúbený spevák,speváčka,skupina?
Obľúbený youtuber,youtuberka?
Obľúbený seriál,film?
Keby si mohla mať jednu superschopnosť, aká by to bola?
Naj pesnička?
Čo robíš vo voľnom čase? 


Odpovede:

1.Momentálně je to asi moje nová láska, slaná lékořice. Bohužel jsem ji zatím sehnala (resp. mamka mi ji sehnala) jen v IKEA, která je přes hodinu cesty autem od místa, kde bydlím. A já celý ten pytlík, co jsem měla, sežrala během jednoho dne.
Buhuhů, Anka strádá.
Asi vyhlásím nějakou charitativní akci "Zachraňte Anku", kde mi lidi budou moct dávat slanou lékořici, abych neumřela z nedostatku lékořice a chloridu amonnýho v krvi nebo tak něco.
Jop, přesně to udělám.
Jsem génius, heh.
(Pak mám taky hodně ráda sushi, zbožňuju čokoládu, hlavně tu mátovou a hořkou, zmrzlina je taky super věc, ať je zima nebo teplo, rozhodně nepohrdnu ani rybama jako jsou třeba losos a makrela, bez obav mi můžete naservírovat všelijaký zeleninový saláty, nejlíp s olivama, který taky miluju, lívance s javorovým sirupem jsou moc fajn, navíc je umím udělat, aniž bych u toho podpálila barák.)

2.Modrá, zelená a hnědá. Podle nálady se jejich pořadí mění, momentálně je ta úplně nej zelená.

3.Na největší trapas si nepamatuju, naštěstí. Ale teď devátého května se mi stala poněkud nepříjemná věc. Na celostátním kole soutěže ve francouzštině si to nakráčím do zkouškové místnosti, posadím se, vylosuju téma... A mluvím o něm jako člověk, co se učí francouzštinu měsíc, a ne tři roky. Navíc jsem porotě rozuměla asi každou pátou větu, takže jsem ani neodpovídala na to, na co se mě ptali. Eh, ani nevíte, jak strašně blbě a trapně jsem si připadala.

4.Bojím se dost věcí. A jedním z nejdětinštějších a nejtrapnějších strachů, kterým trpím, je strach ze tmy.
Jenže aby toho nebylo málo, já ještě rozlišuju dobrou a špatnou tmu. Tu dobrou mám ráda, tý špatný se bojím. Vlastně ani nevím, jak ty dva druhy odliším, ale prostě je nějak rozeznávám.
Zralá na Bohnice. Definitivně.

5.Asi skoro nic, jen možná omlátila pár lidem hlavu o zeď, aby se probrali.
Ale já samozřejmě špinavou a násilnickou práci nedělám, takže bych si spíš najala někoho, kdo by jim tu hlavu o zeď omlátil místo mě.

6.Eh, téhle otázky jsem se bála. Nerada na ni odpovídám, jelikož nechci nikomu ublížit a urazit ho tím, že ho tu nezmíním.
Taky chci předejít tomu, aby lidi žárlili na moje nej kámošky tady, protože každý chce přece být nej kámoš s totálně úžasnou a epickou Ankou. (#JáAMůjFalešnýEgoismus)
Takže, no... Mými nejlepšími kámoškami na HPD jsou zřejmě [cenzurováno], [cenzurováno], pak taky [cenzurováno] i [cenzurováno] a nesmím zapomenout na [cenzurováno].

7.Když jsem byla menší, hrozně jsem chtěla být zrzka, ale teď mi přijde, že by to na mně vypadalo divně.
Možná černou? I když to by byla oproti mojí špinavé blond taky docela radikální a možná ne tak úplně fajn změna.
Hm, počítá se i odbarvení na ještě světlejší, než mám teď?

8.Já zrovna moc vybíravá nejsem, takže nevím, jestli "nesnáším" je vhodné slovo, ale moc mi nejedou houby. A pak nemám ráda dršťky a takový ty kousky tlustýho v mase.

9.Když jsou moc hluční, perverzní a úchylní, dělají ze sebe něco, co nejsou, až příliš mi narušují osobní prostor, ser... ehm, totiž lezou ostatním do soukromých věcí, nerespektují druhé, jsou netolerantní vůči odlišnostem...

10.Takové ty avatar creatory, scene makery a další blbiny, kde se můžu vyřádit a tvořit nepřeberný množství různých postaviček a pak k nim vymýšlet příběhy.

11.Eh, škoda, že tu není "oblíbený hudební skladatel".
Ale nevadí, já teda uvedu ty ostatní.
Poslední dobou začínám mít zas čím dál víc ráda jako zpěváka Marcuse Mumforda.
Co se zpěvaček týká, nedávno jsem projížděla program Colours of Ostrava a narazila na totálně geniálního člověka. Je jím norská zpěvačka Aurora. Pak bych asi taky uvedla Björk, Lorde...
A ze skupin bych jich uvedla ještě víc, třeba Nightwish, jejichž písnička Nemo je prý nejpřehrávanější písničkou v mém mobilu (ale všichni víme, že se těm statistikám nedá věřit, protože Marukaite Chikyuu prakticky neposlouchám a stejně je třetí), pak Imagine Dragons, Daughter, Linkin Park, kanadská a podle mě hodně zajímavá skupina Walk Off The Earth, Sólstafir, jejichž music videa s krajinou Islandu jsou totálně boží, navíc mají i písničky v islandštině, což je dělá ještě lepšími, asoň pro moje uši, a nakonec moje srdcovka, kvůli které mě nehorázně mrzí, že se nepodívám na Colours- islandská skupina Of Monsters And Men, jejichž písničky jsem schopná poslouchat celý den dokola a nepřestanou mě bavit (Mám to vyzkoušené, heh.)
Jako malý bonus, aby tu byl aspoň jeden český interpret, uvedu undergroundovou skupinu Psí Vojáci.
Samozřejmě mám mnohem víc oblíbených interpretů, ale to bychom tu byli do zítra.

12.Poslední dobou youtubery moc nesleduju, takže pro mě přestalo být důležité nějaké vytváření žebříčku oblíbených youtuberů, ale asi jako jedny z nejvíc sleduju Martina Rotu, Kovyho, Nanalew, Tessu Violet, Superwoman, Vidraila...

13.Ze seriálů je už několik měsíců moje nejoblíbenější Hetalia. Pak bych mezi jedny z nejoblíbenějších zařadila Sherlocka od BBC, Doctora Who, The Big Bang Theory, taky mám ráda My Little Pony...
U filmů je to dost složité, protože oblíbených jich mám opravdu spoustu, napříč snad skoro všemi žánry.
Ale z těch, co se mi teď vybaví, jsou to snad všechny od MARVELu, Interstellar, Song of the Sea, Forrest Gump, Harry Potter...

14.Bylo by to rozhodně ovlivňování pravděpodobnosti. To bohatě vydá i za všechny ostatní superschopnosti.

15.Poslední dobou je moje asi dlouhodobě nejoblíbenější Fjara od Sólstafir.
Heheh, dokonce už jsem se i tak nějak nevědomky naučila text skoro nazpaměť.

16.Fotím, čtu, poslouchám hudbu, píšu pohledy, zejména do Německa (I když teď jeden do Anglie, Polska a taky Indie), patlám kecy na blog, toulám se po svým imaginárním světě, pokouším se hrát na housle (bez valného úspěchu) a kreslit (což taky nedopadá vždycky zrovna nejlíp), běhám a bloudím po lesích, povídám si s neexistujícíma postavama a stínama a závodně prokrastinuju.



Dúfam, že sa vám článok páčil!



MAJTE SA SKVELO!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.