abc :)

5Angels

Ahoj, rozhodla jsem se udělat blog o: 5Angels

kdo neví, kdo 5Angels jsou, nebo postrádá informace, které by měl znát, tak tady to je:

5Angels je česká, pěvecká, dívčí skupina. Byla založena v roce 2007 Michalem Mertlem, který se stal jejím manažerem. Skupinu tvořili členky AT Studia Domino Kristýna Pecková, Niki Šneidrová, Terezka Procházková, Nikča Mertlová a Týna Šlingrová.

Přišlo jaro 2008 a Terezka ze skupiny 5Angels odchází, protože se chce věnovat Disco Dance v ATS Domino. V červnu 2008 nahradí Terku Diana Kahleová, žákyně soukromé baletní školy Pirueta. Skupina společně absolvovala spousty koncertů a vystoupení po celé České republice ,také natočila klip Ples démonů a 2x se objevila v pořadu Inbox na Óčku v české i slovenské televizi.

 Velký úspěch sklidil jejich vlastní samostatný koncert a muzikálová show v pražské Lucerně s Danielem Nekonečným "Tajemství 5 andělů".

V červenci 2009 Dianka odchází, protože byla přijata ke studiu tance na konzervatoři v Praze a vystoupení se skupinou by asi nezvládala. Na Dianino místo byla přijata Hana Hladíková.

V srpnu 2009 se po neshodách s manažerem vymění celá skupina kromě Nikči Mertlové. (manažer je totiž její táta)

V tom samém měsíci 2009 se vybírají nové 4 členky konkurzem. Vybrány byly: Anhelina (Angelina) Shestak, Václava (Vendy) Vošmiková, Tereza Haklová a Michaela Exlová.

V roce 2013 se oznamuje smutná zpráva, že Míša dobrovolně odchází a veselejší: nahrazuje ji Veronika Spurná.

A na jaře 2015 se rozhodne skupinu opustit a věnovat se plně herectví Vendy, kterou nahrazuje Natálie Skotnická.

 

Zajímavosti:

Míšiny rodiče mají nějaké menší komplikace s manažerem.

Angee je původem ukrajinka. :) Psalo se to na Wikipedii a YouTube.

Možná už jste slyšeli o Diamond cats. Diamond cats byla pěvecká, česká, dívčí skupina, kterou tvořili členky, které odešly ze skupiny 5Angels. Jsou to: Niki Š., Týna Š., Hana H., Kristýna P. Jejich skupina už se ale rozpadla, neboť Hana se rozhodla, že už nebude ve skupině účinkovat. 

Obrázky, videa:

omlouvám se za obrázky a videa....žádný tu nejsou, ale z toho důvodu, že mi nejdou vložit ani když zadám URL. nezlobte se..

 

 

milujte 5Angels a já se s vámi loučím.......ahoj! 

 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.