Abandoned Place

Rozbor mého blogu

Pochybuju,že toto bude někdo číst,ale budiž.

Vím,že jsem na profil psal,že je tento účet navždy ztracen v roce 2016 (nebo něco takového).

Ale jelikož mi při čtení většiny mých článků málem vypadly oči z důlků a moje hlava málem explodovala,tak jde se rozhodl jednat.

Moc rád bych dělal rozbor..na moje články (a hlavně tagy),ale jelikož jich je víc, než procenta moji empatie v mínusu, tak budu dělat jen..celkový rozbor, tagy si nechám na někdy jindy (pokud to někoho bude zajímat). A co se týče umění,to je taky trochu jiný kafe,ale stejně lepší než můj starý instagram (bruh)

Budu rád,když nebudete řešit můj rod,což jsem říkal už dříve,ale jen tak na připomenutí.

Ještě,než začnu,vám řeknu situaci s wattpadem a pak,jestli žiju, nebo jen existuju;

1)Wattpad byl masakr a ještě horší než tady a když to řeknu veřejně,nikoho to nezajímá a pak se ostatní diví,že je k ničemu

2)Jsem Dead Inside a je mi všechno jedno,takže bruh


•Téma

No..bylo to docela random..ale dělal jsem hlavně FNaF,do kterého už 2,5 let nejsem..proč? Prostě se furt mluvilo o tom filmu,který se neustále odkládal..a dodnes se neví,kdy má být v kinech (prý letos,ale určitě ho kvůli koroně zase zrušili..takže..)

Další věc byly tagy..tam jsem furt tagoval jednu nejmenovanou osobu o které dodnes nevím,co je,kde je a podobně. Ty tagy..mi dnes připadají..jak kdybych měl tehdy bipolární poruchu nebo schizofrenii,protože prostě..cože?!..

Pak jsem robil zajímavosti,kde jsem taky přikládal obrázky, které jsou nedostupné,z nějakého důvodu. Nevím proč,nevím kde to zmizelo..ale některé ještě mám na flešce.


•Věk

Hpd jsem zakládal na konci roku 2015,což mi bylo v den registrace..asi 10 a o pár dní později mi bylo 11 a hpd zavedlo psaní blogů asi 2016,takže mi bylo 11 (rok říkal 12,ale znamení ne)..Gramatiku jsem měl dobrou docela..ale prostě to nedávalo smysl.. V tom roce jsem byl hyperaktivní docela a když se podívam dnes..je to úplně něco jiného..(to,že všichni mí tehdejší fans jsou taky mino tento web,je něco jiného)..prostě přerostlý хуй,co jen čeká,až se bude moct vytratit z této země,všechno kritizuje..a co se týká aktivity,jsem většinou aktivní tak..na 4-6 webech/aplikací?...jsem prostě mimo svět a nic,jako lidskost mi neříká,takže..

Hodnocení ostatních 

Ehm...nejvíce kladných hodnocení mám u toho jak si stěžuju na pokrytce na hpd a to je 12+.

Mám takový pocit,že ti,co komentovali mé články,mlátili hlavou o stůl a říkali si,co to má bejt.

Samozřejmě,že jsem řešil,jestli se to lidem líbí,nebo ne.

Překvapují mě ty zobrazení,že wut,to někdo čte?!


•Můj typ psaní

Já nevím,jak vám..ale mně to přijde,že jsem u psaní křičel do obrazovky.. Já nevím..A některé fakta,co jsem o sobě říkal, nejsou real,nebo už to tak prostě není a odpovědi na otázky.. (Prej že mám málo kamarádů..a měl jsem jich nejmíň 25..teď jich mám tak 8 a neštve mě z nich tak..2-3?)


•Popularita

No..myslím,že můj blog byl docela populární..(Kdyžs psal/o o FNaF..) i když to tak nevypadalo..

Nic méně,některé články aspoň dávaly smysl..a když píšu teď,tak si akorát stěžuju,nebo to zní jak paragrafy,nebo to má psychologický význam..nebo to je..kontent,který by nikdo neměl vidět,protože to je tak retardované,nebo až..moc..brutální?..

No nic...ale snažil jsem se,aby to bylo zajímavé,ale spíš to vypadalo,jak kdybych při psaní neustále mlátil do klávesnice..


A..to je asi všechno..? 

Pokud se to nikomu nebude líbit,mažu..protože jsem takový..

Tímto jen kritizuju můj blog,ne moji celou osobnost na hpd,tehdy

Můj tehdejší postoj na tomto web,je..docela zvláštní.. Ale nebudu zdržovat a radši mizím a nechám to tady,

Čaj

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.