My Dolphin show 5
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
 

Abandoned Place

CreepyPasta aneb Šílenost amerických autorů

(gffgff).....eeeeeeee sory :D


Hi people tady Penny 

chci mluvit o tom že se už žádnému kreslenému seriálu nedá věřit :(

já vám popíšu jednu.(Přiznávám se že jsem se na toto video nedívala,protože jsem měla strach)

Jestli chcete víc takových (šílenostech) víc tak vám napíšu název jednoho videa-

TOP 25 LOST EPISODES

Když slyším "ztracená epizoda" tak si většinou představuju "hororovou strašnou šílenou epizodu kterou autor radši nedával veřejnou,protože se bál o slávu a o fanoušky. Problémy s těmi to "hororovýma" epizodama mají problémy jenom "Američtí" autoři.A to jsem myslela že jsou jenom Japonci šílení.A podle této epizody (myslím) vznikla hra "Bart Simpson Saw Game 2. Akorát ta hra byla upravená.

UPOZORNĚNÍ:Nechci zničit fanoušky Simpsnů.

SIMPSONOVI 

Do teď jsem si myslela,že Simpsonovi nemají zlou stránku,ale mají.

Znáte epizodu 1 série Smutná Lisa ? Jo ?.A nenapadlo vás že před tou epizodou žádná jiná epizoda nebyla ? Ne ?. (Toto jsem se dozvěděla od YouTubera StaySteaka). Teď vám tady ten průběh epizody napíšu z vlastních zkušeností.


Normálně intro. Ale to intro bylo už taky divné.Postavy se chovaly divně (myslím i agresivně).

Simpsonovi někde jeli letadlem.Bart dělal kraviny. (typické).A.......(pozor napětí).....spadl z letadla. (to nebylo zatím hororové pro mě). A byla tam jeho mrtvola. (jak jsem tu mrtvolu uviděla tak jsem se málem zbláznila) a vypadala hrozně. Vypadala jako plyšový Bart (který ho mám doma) ale víc tmavá barva kůže.A i ten písek byl takový reálný.Potom ostatní členové brečeli.Po roce šli navštívit jeho hrob.Jak tam přišli tak ta jeho mrtvola nebyla v hrobě,ale vedle hrobu.Na hřbitově byly mrtvé celebrity které ještě v Simpsnech nebyli a ani mrtvé nebyli.A (nevím kde teď) někde byl gauč.Simpsonovi rodina seděla na tom gauči jako kostry. 

(Teď už nevím pokračováni nebo to byl konec)


Tuto epizodu jsem viděla na YouTube a bylo to tam něco vidět a něco ne. (třeba mrtvola)

Opravdu jako.........tato epizoda by nemohla být čarodějnický díl spíš "Normální hororový film pro dospělé".A asi bych já po shlédnutí epizody měla navěky noční můry a ani bych nemohla se dívat na simpsonovi a asi bych skončila v blázinci (:D)

Tohle je vše :3. Doporučuju nečíst tento článek večer nebo o půlnoci.

Bye people. 





Komentáře

Snow CatVIP(Nightcore)

moc strašidelný to není a navíc to máš hoooooooooooooooooooooooodně skrácený takže když sem chceš dávat creepypasty tak si to najdi napsaný aby se ti nestal trapas jako teď, nebo jsem dej video a navíc ani není jistý jestli ta episoda existovala to si uvědom smajl

Snow CatTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.