♥♥♥MY♥BLOG♥♥♥

POVÍDKA: Sapphire

Ahoj, dneska mě napadlo, že bych mohla taky zkusit napsat na můj blog povídku:-)) Je, ale spíše pro starší typy holek :-))

Tady je: Bylo jednou jedna přenádherná dívka, jmenovala se Sapphire Angelová . Pocházela z bohatší rodiny a její babička vlastnila zámek v jedné nedaleké vesničce. Sapphrie měla rodiče, co pořád chtěli (hlavně její matka), aby byla dokonalá. Nesměla nosit horší vysvědčení než ostatní( chodila na gympl) Musela chodit alespoň na 2 hudební nástroje do lidové školy umění a její rodiče snili, že bude ta nejtalentovanější světa. Sapphire kvůli tomu nezvládala moc školu, musela každý den hrát na ty 2 nástroje. Byla z toho smutná. Až jednoho dne se stal jeden úžasný den. Sapphire poznala kluka jménem James. James miloval jedině ji a počkal až ji bude 18, že si ji vezme. Nastěhoval se do rodiny Angelových. Až jednoho dne přivedl k Angelovým svoji milenku. On, ale však říkal, že to je jeho sestra Mary. Mary Sapphire naprosto nenáviděla, záviděla ji její krásu a milou povahu. Mary dělala Sapphire všelijaké naschvály. Třeba šla Saphire po schodech a Mary do ní vrazila naschvál tak, že Sapphire letěla ze schodů až úplně dolů. Vždy Mary řekla Sapphire, že jestli to na ni řekne zabije Jamese i její celou rodinu. Sapphire bylo zoufalá, nic neříkala, bála se. Až jednou ji zabolelo u srdce. Viděla jak se její milovaný James líbá s Mary. Nyní  už to bylo Sapphire jasné. Nejsou sourozenci. Rozhodla se, že spáchá sebevraždu. Šla na most, pod kterým se valil vodopád. Najednou k ní přiběhl James. Říkal at to nedělá, že ho to moc mrzí  a že to už nikdy neudělá. Celo dobu jsi mi lhal, celou dobu jsi mi s tou tvojí Mary ničil život!!!! James zařval: Nedělej to!!!!!! Ale to už se Sapphire odrazila a padala dolů. James to neunesl skočil za ní. James se utopil. Sapphire se, ale neutopila. zničeho nic se ozval hluboký hlas. Trpěla jsi, byla jsi tak hodná, měla jsi trpělivost. Stáváš se vodí vílou. Sapphire ale odpověděla. Vzala jsem život Jamesovi. Jsem spravedlivá. Utop mě a Jamesovi dej život!!! Hlas se ozval no dobře, zemřeš a James dostane život. Sapphire zemřela a James do dneška lituje čeho se dopustil. Udělal Sapphire pomník za všechny své úspory a do ted ji tam nosí květiny, sošky a každý den tam hoří 12 svíček. Když někde takový pomník uvidíte, pravděpodobně na jedné louce. Vzpomente si na Sapphire. Nebojte se utrhnout květinu a položit ji na její pomník. Možná, že vám za pár dní duch Sapphire poradí, jestli je váš partner Špatný, nebo dobrý, no můžete to poznat sami. :-)

Doufám, že se vám povídka líbila. Vymyslela jsem ji totiž sama. Rozhodně napište komentář jestli  se vám povídka líbila a jestli mám psát povídky dál. :-)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.