Sushi of Your Life
Hra - Sushi of Your Life
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon
Hra - Monkey GO Happy Marathon
Video se načítá
Hallowinx Dress Up
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
 

• Tajná mise •

♥Zamilovaná #4♥ (nenavazuje)

►Tajné ahoj◄

Tak tu mám další díl naprosto nezáživné - dá-li se říct že... povídky :D.

Dnes se tu dostane naše Camillka do potíže. (nenavazuje na 3. díl)

Děj se odehrává na dovolené v Chorvatsku. A není to psané v ICHformě. 


ZAMILOVANÁ #4 - Neznámý


    Už šla asi 5 minut a místo cíle nikde. ,,Vždyť to mělo být kousek" Prohodila. Začala si pobrukovat. S hudbou ji přišel nápad. ,,Co si takhle trochu zaběhat?" Jak myslela, tak udělala. Rozeběhla se směrem malý kostelík. No, v tom vedru, přiznejme si, po pár odrazech se vrátila do mírně rychlé chůze. Slunce pálilo jak nikdy. ,,Chorvatsko" Povzdechla si nadějně.. ,,Konečně relax, dovolená" Zasnila se. Šla a přitom měla před sebou obraz čista jasna jen své fantazie. 

    Zastavila se, byla konečně na místě. Kostelík byl opravdu menší, ale krásně natřený čistě bílou barvou, žádné sprejerské nápisy. Cam nebyla věřící, ke kostelíku se vydala jen díky jeho jménu. Kostel svaté Camilly. To místo ji neskutečně lákalo.

    Usadila se na zídku před něj a začala si ho řádně, ale nenápadně kreslit do svého bloku. Začal zvonit zvon a ona sebou cukla. Z kostela začali vycházet lidé. Procházeli kolem ni a usmívali se na ni, ona jim úsměv oplatila. Když se chtěla vrátit zpět ke kresbě, z kostela, úplně jako poslední, vyšel hnědovlasý kluk. Jeho plandavé tričko válo ve větru, ale svaly na jeho pažích byly přesto vidět. Jeho pohled směřoval na zem. Vypadal zamlkle a Cam z něj nemohla spustit oči. Pomalu kráčel po schodech od kostela. Když zvedl zrak, všiml si jak na něj Camilla zírá. Ona strhla pohled, pár sekund na to se na něj však zase podívala. I on se na ni díval a usmál se, ona mu zaraženě s mírnou rudostí úsměv také oplatila. Jeho oči byli upřímné, úsměv nefalšovaný. Neznámý se stále usmíval, šel k ní. ,,Co teď mám dělat? nesmrdím? sluší mi to? jsem hodně rudá?" Milion otázek, srdce ji tepalo. Už byl u ní. Cítila jeho krásnou vůni. Vnímala každý jeho pohyb. Hleděla mu do zeleno-modrých očí. Pomalu otvíral ústa na pozdrav, už už vydával první hlásku... V tom však... ,,Camillo" Odněkud se ozval hlas! Otočila se. Její sestra ji asi sledovala z kempu. Neznámý sebou ucukl a rychle změnil směr své chůze. ,,Ne, nenenenene" Camila v duchu zařvala. Její sestra to podělala. Když viděla jak neznámý rychle odchází pryč, seskočila ze zídky a se slzami v očích se rozeběhla kolem sestry. Ta ji ale zastavila a nechápala.


Pokračování příště (pokud bude zájem)



Otázky pro vás :) (budu ráda pokud se zapojíš do osudu této povídky, třeba jen jednou odpovědí)

• Myslíš že Camilla neznámého zase potká? Pokud ano kde by to podle tebe mělo být?

• Jak se asi neznámý bude jmenovat? (jakékoli klučičí jméno)

• Uvítala by si v příběhu (v 5. kapitole) další zápletku?

(Beru jakýkoli nápad, ale nezaručuji, že ho pak 100% použiji :) )


Tak a to je zase vše :D Pokud bude zájem, povídka (další díl) vyjde možná už zítra. Ahooj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.