• Tajná mise •

•Zachraň ho!•

► Tajné ahoj ◄


Ještě jednou bych chtěla popřát všem co dělají zítra nebo jiný termín přijímačky. A rady na ně

To byste mi nevěřili co se nám stalo

Mám tady další, snad vtipnou příhodu ze svého života :DD

Pokud jste četli mé minulé články, například Vycítí to nebo Tráápáás. Tak víte, že já a moje kamarádka máme naprosto nepochopitelné a šílené nápady. Někdy se nám stane ale i nehoda, i u ní se ale umíme pořádně zasmát. Až si to přečtete... no posouďíte sami :DD



Úvod: :D

Já, moje nejlepší kamarádka a ještě jedna kamarádka :D (ano, byly jsme 3) jsme se vydali ze školy domů. Holky mě šli vyprovodit k mostu, který je na půl cesty od mého domu i od jejich. Říkám: ,,To by mě zajímalo, jak to vypadá pod mostem" :DDD (nepochopitelný nápad). Přelezla jsem zábradlí a slezla dolů (nebyl to vysoký most, je pouze pro chodce). BFF: ,,Mně se Niky zdálo, že jsem musela volat tvé mamce, že si spadla do vody." Nevnímala jsem to a prostě šla. Holky šli zamnou. Kameny -zem- pod mostem byli (jak to říct) sklopený směrem k vodě:D. Sedli jsme si tam a mě zapípal mobil. Vyndala jsem ho a něco tam psala. Moje BFF však rozmáchla rukama a jak je jejím zvykem klepla mě do ruky. Do té kde jsem držela telefon. 

A teď pozor!: Mobil vyletěl do vzduchu, dopad na kameny. Chtěla jsem říct uff, ale v ten moment se rozjel po kamenech a sjel přímo do řeky!!!! A co teď? V sekundě mě blesklo, ten poplave až do moře. V tu chvíli se vedle mě ozvalo ,,Bachááá, uhnětééé" :DD Moje BFF nás odstrčila, bez rozmyšlení chtěla dát do řeky jen nohy ale... teď se podržte.. Sjela do té vody úplně celá, protože ji ta noha sklouzla. :DD Vytáhla můj mobil z vody a zjistila že ten její má v kapse - taky mokrý. Vytáhla jsem ji a v tu chvíli jsme chytli takový záchvat smíchu že ještě teď tu padám. Jen ta představa jak se tam vrhla a spadla přímo na zadek byl pro ni i pro nás to nejzábavnější. Obě na tento komický den nezapomene. :DDDD (Všichni jsme zdraví a funkční bez poranění :D )

 


• (někdo by řekl, proboha to se ji mohlo něco stát, vy jste šílené. Ale když jste ten tip co se směje všemu, i takováhle nehoda vám dokáže dohnat do očí slzy ze smíchu, stačilo by to jen vidět)

•SEN SE VYPLNIL :O Teda spadla tam ona a mé mamce jsme pak opravdu volali přes její telefon :D

Máte taky takovou kamarádku co by se takto obětovala i když to zavinila? :D


Pokud jste to dočetli až sem tak jste vážně dobrý :D  ! Díky za přečtení.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.