Doggy Day Care
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Sue Cake House
Hra - Sue Cake House
Video se načítá
Monster High Rock Band
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Jennifer Rose: Cat Grooming
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Pou Tooth Problems
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

znamení vampíra 8.část

Protože jsme jeli po dálnici, tak i když byla tma jsem viděla jak se Julianovy klíží oči. Vlastně nebyl jediný, už víc jak tři dny jsem nespala a kdy jsem se dnes chtěla vyspat tak mi to překazí upíři.Otřela jsem si oči a řekla jsem:,,Juliane,měl by sis odpočinout si unavený.", podíval se na mě řekl:? nemohu, zde nejsme v bezpečí ale pokud ti to udělá radost na další zastávce zastavíme a dáme hodinu pauzu." kývla jsem s opřela si hlavu o sedadlo a v okamžiku ve mě trhlo:,,Já nemám žádný oblečení!" Vyhrkla jsem na celý auto že to probralo i Juliana. Znovu se usmál a ukázal na místo vedle mě ,, Protože musíme být pořád připravení, nachystal sem ti oblečení ale je moje a tak ti to bude asi větší. A Elis ti půjčila boty, hodila je do auta když jsme se všichni v rychlosti chystali." Podívala jsem se vedle sebe a vzala si  hromádku na klín, bylo to černé vyžehlené tričko a chlapecké džíny, podívala jsem se na číslo a hned mi došlo že budu vypadat jak strašák do zelí. Na zemi jsem našla i boty od Elis. Od nástupu do auta jsem si na ni nevzpomněla ale zajímalo by mě zda je v pořádku. Otočila hlavu na bok a pozorovala mihající se lampy.

Za nedlouho jsme byly u benzínky, Julian vystoupil z auta, rozhlédl se a šel mi otevřít dveře. Po otevření řekl:,, Měla by jsi jít si obléct to oblečení, za dvě hodiny budeme na letišti a asi by jsi nerada mezi lidmi byla v pyžamu." kývla jsem a šla s vypůjčeným oblečením k dívčím záchodům, Julian mě však následoval a to mě trochu děsilo, zastavila jsem před záchodem a řekla jsem:,,tady na mě doufám počkáš!". Podíval se na mě a z trochu bázlivě řekl: ,,Bohužel musím jít s tebou, hele jdou po tobě upíři. a Nebudu riskovat že umřeš, protože jsem tě nehlídal... a stejně tu nikdo není". Trochu mě naštvalo že mě chce doprovodit až na záchod ale pořád lepší než aby mě něco zabilo a tak sem doufala že tam jsou kabinky protože před ním se převlékat rozhodně nehodlám.

Po vejití na dámské záchody, se tvářit jako by se mu tu moc nelíbilo, jakoby čekal že sem někdo přijde a že to bude muset vysvětlovat. Šla jsem k nejbližší kabince a řekla jsem Julianovy:,,Počkáš doufám tady!". Kývl ale po otevření kabinky jsem ji okamžitě zavřela byla špinavá tak že by ta ani dobytek nebydlel. Automaticky jsem šla k vedlejší kabince ta však vypadala ještě hůř. A protože tam byly pouze dvě nezbývalo mi nic jiného než se převléct před Julianem a nebo vlézt do té odporně hnusné kabinky. No protože jsem nechtěla chytit žádnou nemoc, vybrala jsem si tu první možnost, což bylo převléct se před Julianem. Podívala jsem se na něj a řekla:,,Promiň, ale do té kabinky nevlezu zakryj si prosím oči musím se převléct tady.". Podíval se na mě a prohlídl si mě jako by se chtěl ujistit proč si má před zítra čtrnáctiletou holkou zakrývat oči.


Všem bych chtěla poděkovat za pluska a komentáře a doufám že se vám to líbilo. A chtěla bych  upozornit, že znamení vampíra končí 10. částí ale pokud budete chtít, mám už troku rozmyslenou i druhou knihu o této hrdince (pokračování příběhu)

Minulý díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/znameni-vampira-7-cact

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.