Murphyho zákony 5
Hra - Murphyho zákony 5
Video se načítá
Kids Sweet Chocolates
Hra - Kids Sweet Chocolates
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Anna Frozen Real Haircuts
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Idiot test - zábavný test
Hra - Idiot test - zábavný test
Video se načítá
Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

Znamení vampíra 7.čáct

Až už Elis konečně odešla šla jsem s lehnout. Ne že by se mi rozhovor s Elis nelíbil ale byla jsem unavená. Lehla jsem si do postele ale nemohla jsem usnout. Tížil mě pocit že si o mě všichni myslí že jsem mrtvá, že mě přejelo auto. ,,A kde jsem já" v luxusní chatě v posteli s nebesy. Kdo by ale usnul, tak jsem se dlouho převalovala na posteli. Když už se ale podařilo začít usínat. Někdo nebo něco mi zaťukalo na okno. I když jsem se lekla šla jsem blíž zastavila jsem se metr před oknem a hleděla do zářících očích. Svítily červenou září nemohla jsem se od nich odtrhnout jako by mě hypnotizovali. V hlavě jsem slyšela tenký hlas:,,Pojď k tomu oknu, otevři mi okno, dej mi svou královskou krev." Snažila jsem se odolávat ale něco ve mě bylo jako magnet. Naštěstí do pokoje někdo vlezl, byl to Julian. Chytl mě za ruku a jak mě táhl ven říkal:,, Si v pořádku, zavři oči! tak se ti nedostane do mysli!", než jsem to ale udělala řekla jsem:,,Zavři oči??? spadnu někde..??"Vzal mě do náručí a jemným hlasem řekl:,,Já tě nenechám spadnout". Chytla jsem se ho a  zavřela oči I když jsem měla docela strach co se to děje, tak jeho bušící srdce mě natolik uklidňovalo, že jsem se nechala nést po schodech, slyšela jsem moc zvuků ale šli jsme pořád po schodech teda spíš běžely, trochu mě zaskočilo že tam dlouho protože si pamatuji že jak jsem šla za Elis tak dlouho mi to po schodech netrvalo. Po chvíli cukání po schodech jsme šli konečně po rovině. A Julian řekl:,,Už můžeš oči otevřít, a jít za mnou po svých". I když mi moc nevadilo že mě nesl tak jsem nechala ať mě postaví na zem, pomalu jsem otevřela oči a byly jsme v garáži, byla o hodně větší než naše malá garáž. Bylo v ní pět aut a všechny měli ztemněný skla. K jednomu jsme šli, Julian mi otevřel dveře a řekla:,,Musíme jet, napadli nás prastaří vampíři.". Chtěla jsem se zeptat co, ale nakonec jsem nasedla do auta. Ještě než zavřel viděla jsem že neodjíždíme jediní, odjíždí i Elis a její vampír. no a ještě jsem viděla neznámého muže, ale protože ho Julian zdravil nejspíš byl v pohodě. Podle tetování na krku jsem poznala že jde o strážce a že asi a dívka držící se ho za ruku je nejspíš jeho vampírka. Až jsme oba nasedly do auta a Julian nastartovat ujížděly jsme pryč. Jeli jsme dlouho chodbu a zanedlouho jsme byly venku, napsala bych že jsme vjeli do světla ale bylo tomu na opak. Venku byla strašně velká tma. Podíval se na mě třesoucí se na zadním sedadle auta a řekl:,,Neboj se, jedeme pryč. Vůbec jsem nečekal že nás vystopují i tady. Ale neboj zavolám na velitelství upírů a zeptám se, kde máme jít.". 

Vytáhla z kapsy mobil a prstem mi naznačil ať jsem potichu a vytočil nějaké číslo... PO chvilce tutání se ozvalo:,,Zdravím Juliane, dostaneme vás odtud ale protože ještě nemáte nachytaný byt kde budete do jejich patnáctých narozenin a tak si do té doby zajedete na týdenní dovolenou na ostrov Sulavesi, je blízko Austrálie tak tam bude teplo.",,Děkuji Karle, ale nemáme oblečení.. a ty nás posíláš na dovolenou??". Muž z mobilu se ozval a řekl: Ještě než tam pojedete vás letadlem posílám do New Yorku na nákup, na kartě máte 350 000 kč. to by vám na oblečení a na jídlo stačit mohlo. Mějte se hezky a zdravím i tebe a vítám tě u nás" a zavěsil. Julian se podíval na mě a řekl: Vypadá to že jedeme na prázdniny!"

Děkuji opět za všechny pluska která mi dáváte, a chtěla bych se vám omluvit že včera nebyl žádný díl, měla jsem toho hodně. Moc se omlouvám a přeji krásný víkend 

Minulí díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/znameni-vampira-6-cast

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.