A bit of my life

10 strašidelných míst v Indii

Máme tu pokračování série " 10 strašidelných míst v.." Tentokrát se zaměříme na Indii. Než začneme, můžete se kouknout na minulý díl odkaz: 10 strašidelných míst v Alabamě. Užijte si článek, a můžeme jít na to! :)


10. Tunel č. 33 | Shimla

 

Shimla je jedno z nejkrásnějších a nejznámějších měst Himachal Pradesh. Toto město bylo oblíbeným zázemím mnoha hororových příběhů a údajně má několik strašidelných míst. O Tunelu č.33 se říká, že je sídlem ducha britského železničního inženýra plukovníka Baroga. Ale on říká, že je přátelský duch.


9. Blok GP - Meerut Uttar Pradesh

  

GP Blok Meerut v Uttar Pradesh je strašidelné místo, které je také velmi známé nejen pro všechny paranormální aktivity, které se tam dějí. Přestože se jedná o oblíbenou zónu, bylo údajně spousta divných pozorování. Dům je nazýván jako obydlí duchů několika mladých chlapců a dívek. Někteří lidé říkají, že viděli čtyři muže, kteří seděli společně a užívali si alkoholického nápoje.


8. Pláž Dumas Gujarat

 

Nachází se podél Arabského moře v Gudžarátu. Tato pláž je známá svým černým pískem a mystickými aktivitami. V jednom okamžiku jde tady slyšet podivný pláč a šepot. Spousta turistů kteří navštíví pláž zmizí. Předpokládá se, že pláž byla používána jako pohřebiště. 


7. Agrasen ki Baoli | Dillí

 

Agrasen ki Baoli je poměrně známý městskými legendami o hauntings a incidenty. Mnoho lidí tohle místo považuje za strašidelné a stalo se centrem mnoha paranormálních aktivit. Legenda říká, že nádrž byla jednou naplněna mystickými temnými vodami, které přinutily lidi, aby skočili, a aby se dopustili smrti.


6. Ramoji Film City Hyderabad

 

Ramoji Film City v Hyderabadu je davový stahovák ze dvou důvodů. Kromě držení atrakcí pro milovníky filmů v zemi se také říká, že je postavena na válečné zóně. Kvůli takovým hrůzným původům je Ramoji Film City jedním z nejvíce pronásledovaných míst v Hyderabadu, kde se pravidelně objevují násilné útoky neviditelných sil, které se dějí návštěvníkům, zejména ženám.


5. Malcha Mahal | Dillí

 

Toto místo se nachází v hustém lesním hospodářství, má dědictví úzkosti a smrti, a existují různé pohádky lidí, kteří jsou z toho vzrušení. Tyto zlověstné zvěsti pravděpodobně vznikly kvůli životu a smrti Bega, kteří tam žili. Byla tam známá jako excentrická žena s podivným a neobvyklým chováním a její spáchání sebevraždy pouze přidávalo tajemství.

4. pevnost Shaniwarwada | Pune

 

Shaniwarwada je pevnost paláce ve městě Pune v Maharashtra v Indii. Postaven byl v roce 1746. Byl sídlem vládců Peshwa z říše Marathy až do roku 1818, kdy se Peshwas vzdálil Britům. Známá svou naprostou architektonickou brilantností, tato pevnost byla svědkem různých strašidelných událostí. Lidé co tam chodí říkají že je pevnost pronásledována duchem mladého prince, který byl brutálně zabit, když mu bylo 13 let. Jeho duch může být slyšen v noci.


3. Feroz Shah Kotla | Dillí

  

Feroz Shah Kotla je strašidelným místem. Tohle místo je krásné, stejně také tajemné, ale teď jsou to právě Dijinové, kteří v těchto ruinách žijí. Říká se, že tohle místo je navštíveno víly. Na tomto místě se uskutečnilo mnoho sebevražd, většina budov kolem je postavena obráceným směrem.

2. Dow Hill, Kursiang | Západní Bengálsko

 

Kursiang se může zdát příjemným prostředím, ale je určitě jedním z nejvíce strašidelných míst Indie. Hustý les tohoto kopce byl svědkem několika úmrtí a možná to je důvod, proč se lidé bojí kostí při překročení této oblasti. Podivné hlasy a zjevení. Byly hlášeny zprávy o pozorování duchů, mnoho dřevěných lesníků, kteří navštívili lesy, hlásili, že vidí bezhlavého chlapce, který se náhle objeví a pak zmizí do lesů.


1. Palác Brij Raj Bhavan v Kota | Rajasthan

 

178letý palác Brij Raj Bhavan z bývalé knížecí rodiny Kota v Rádžasthánu, který byl v osmdesátých letech přeměněn na dědictví, má rezidentní duch, jmenovitě majora Burtona, který v době, kdy sloužil jako britský rezident Kota, byl zabit spolu s jeho dvěma syny. Duch major Burton nikomu neškodí.


Omlouvám se, že asi nevydám žádný vánoční článek ale nijak jsem to tento rok nestihla. Ale pokusím se udělat o vánocích nějaké zajímavosti nebo něco jiného =) Já vám přeji Veselé vánoce a snad dostanete pod stromeček to, co jste si přáli. Užívejte volna, já se s váma loučím ahoj!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.