☼Otaku life☼

Rozhovor na téma anime

Aloha!

Vítejte u nového článku!

Konečně jsem napsala slíbený rozhovor na téma anime s Just Emma a anku..

Články teď vycházejí docela často a tak dnes čekejte ještě jeden pokud ho stihnu dopsat..

Nejpozději asi ve středu nebo v úterý. Okie jdeme na to a užijte si článek!



Just Emma:

1) Jaké bylo tvé první anime?

Hmm... Pamätám si, že som videla asi jeden alebo dva diely z Food Wars, pretože to bolo jediné čo som našla na YouTube. Nebavilo ma to, tak som hľadala ďalej a narazila na Diabolik Lovers. V súčastnosti mám videnú zatiaľ iba jednu sériu, z druhej som videla iba pár dielov a potom som s tým akosi sekla, takže tak. 


2) Jaké je tvé nejoblíbenější anime a které se ti moc nelíbí?

Najobľúbenejšie? To je ťažké... Naozaj sa mi páčilo Tokyo Ghoul, ale keď tak nad tým premýšľam, Toradora, Danganronpa... Tak dajme tomu Kamisama Hajimemashite smajl A najmenej rada asi to Food Wars, ako som hovorila. Alebo z tých, čo som videla celé, rozmýšľam nad... JA NEVIEM! Mne sa páčia všetky! .D Napríklad... Wolf Children? Nieže by sa mi to nepáčilo, ale z tých čo som videla to bolo asi najmenej zaujímavé. 


3) Tvoje nejoblíbenější anime postava?

Asi to bude Miyazono Kaori. Je odvážna, múdra, optimistická, zaujímavá a má nádhernú povahu. Touka Kirishima mi je tiež hrozne sympatická, a z mužov Tomoe z Kamisama Hajimemashite. Yato je taktiež samozrejmosťou.


4) Pokud si vzpomeneš, kolik anime už jsi viděla?

 23 + mám nejaké rozpozerané, ku ktorým sa asi už nikdy nedostanem smajl Také Chuunibyou alebo My Love Story.. xd 
No a videla som : Diabolik Lovers, Mirai Nikki, Tokyo Ghoul, Hataraku Maou-sama, Sword Art Online, Servamp, Kaichou wa Maid-sama, Anohana, Ao No Exorcist, Charlotte, Plastic Memories, Koe No Katachi (film), Shingeki No Kyojin, Noragami, Wolf Children, Another, Toradora, When They Cry, Danganronpa, Clannad, Citrus, OreImo, Your Lie in April. Uff


5) Jaké anime by jsi doporučila?

Tých teda je! Určite Your Lie in April, nad tým sa človek dokáže dosť zamyslieť. Napríklad mňa to naozaj zmenilo a som, myslím, určite o niečo milšia k ľuďom okolo. Inšpirovala som sa Kaori a snažím sa si vážiť života a užívať si každý deň, a to myslím že ľuďom chýba - ako sa to volá? Elán? 
A pre tých, čo nechcú anime ktoré veľmi hraje na city a chcú si skôr pozrieť niečo čo neomrzí, Tokyo Ghoul je najvhodnejšie. Shingeki No Kyojin tiež, ale Tokyo Ghoul mi príde zaujímavejšie aj nápadom.



anku:

1) Jaké bylo tvé první anime?

to se těžko hodnotí, protože jako malá jsem koukala na pokémony a ghibli filmy, ale jako první anime, u kterého jsem věděla, že je to anime bylo one piece.

2) Jaké je tvé nejoblíbenější anime a které se ti moc nelíbí?

nejoblíbenější...ch mám hodně, napíšu durarara, noragami, bungou stray dogs, nebo momentálně bnha 
nemám ráda sao, uta no prince-sama a diabolik lovers (reverse harém mě moc nechytl)

3) Tvoje nejoblíbenější anime postava?

usui z kaichou wa maid-sama 

4) Pokud si vzpomeneš, kolik anime už jsi viděla?

koro-sensei 
dazai (bungou stray dogs) 
leonardo watch (kekkai sensen) 
Španělsko a Itálie (oba) z Hetalia 
(není podle oblíbenosti, prostě píšu, co mě napadá)


5) Jaké anime by jsi doporučila?

doporučila? mám psát dalších sedmnáct řádků? ne lol XD, dobrá tedy: z fleku mě napadá například GOSICK, je to detektivní hiistorické anime (zní hrozně, vím). Přijde mi, že tohle anime moc lidí nezná, ale vážně se mi líbilo. Jiné mého názoru nedoceňované anime je 3-gatsu no lion (march comes in like a lion). Pokud ale hledáš něco vtipnýho (úplně mimo ty dvě první) tak asi KonoSuba.


To už je z těchto rozhovorů vše a jako u minulého vyšli 2 díly, takže kdo by chtěl být v druhé poslední části anime rozhovoru, ať klidně napíše do komentářů a otázky budou stejné. Možná pokud by mě ještě nějaké napadly, tak je dopíšu, ale jinak to nechám takhle. Bajbaj gajs a užívejte života!












Komentáře

ankuVIP(Já, kočka)

ups... špatně jsem si přečetla otázku XD... viděla jsem toho určitě 150+, protože na anime koukám už víc jak dva roky a momentálně už ani nevím, co by stálo za pozornost smajl

ankuTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.