_0Secret_0f_0me_

Oči zabijáka -Poslední šance-

-Poslední šance-




Poslední šance.. Proběhlo mi hlavou. Pevně jsem stiskla víčka k sobě. Kopla jsem do sebe ten drink a vyrazila na toalety.Netrvalo mi dlouho tam dorazit. Nikdo na nich v tu chvíli nebyl i pro to jsem vyřídila několik důležitých telefonátů, které mi zabraly jen dvě minuty. Dáma v zelené, které patřila společnost pro kterou pracuji, byla dost podrážděná mojí pomalou prací i pro to ji chtěla urychlit, nebo na to pošle někoho jiného, ale já odmítla, protože tohle byla má další příležitost toho, aby jsem jí ukázala to, že na to mám.

Dala jsem svůj mobil do kabelky zavěšené na mém pravém rameni, nahmátla jsem při tom i nůž, který jsem pevně stiskla, ale prozatím ho nechala v kabelce. Podívala jsem se do kamery nad umyvadly na dámských toaletách a zkontrolovala, že tam nemají červené světlo, které naznačovalo, že kamera nenahrává. Pevně jsem sevřela víčka, prudce se nadechla a po té i vydechla. Podívala se ještě jedenkrát do zrcadla a uviděla samu sebe. Uviděla jsem ženu s krátkými vlasy, s jemně namalovaným obličejem a s očima, které na první pohled vypadali naprosto úchvatně, dalo by se říct, že byli opravdu pozoruhodné. Nikdo by si o nich nemyslel, nebo o ženě v zrcadle, že ty oči už mnoho krát udělalo něco, co by mnoho lidí vystrašilo, až by utíkali co nejdále od osoby, která má sice úchvatné oči, ale ty oči jsou Oči zabijáka...






Takže, tady je můj nový příběh jménem Oči zabijáka. Příběh "vydávám" tady a na Wattpadu. Kdyby někoho zaujalo, nebo chtěl trochu mé dílo ohodnotit kladně, či záporně můžete napsat do komentářů. Budu moc ráda za veškeré ohlasy :).


klara_1_



Wattpad profil: klara_1_

Příběh: Oči zabijáka









Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.