Získej zdarma věci v hodnotě 15€ s BigFarm!

S blížícím se Halloweenem pro tebe máme překvapení! Protože je zvykem na Halloweena rozdávat různé sladkosti a dárky, připravili jsme si něco pro tebe i my. Ve spolupráci s GoodGame BigFarm ti přinášíme jedinečnou možnost získat věci v hodnotě 15 euro (tedy asi 400 Kč) pouze za registraci do hry BigFarm! To je docela solidní bonus do začátku, ne? Pokud nevíš o jakou hru se jedná, ničeho se neboj. Níže ti to popíšeme.

 

GoodGame BigFarm

Hra BigFarm od společnosti GoodGame je jedna z nejhranějších a nejoblíbenějších farmářských her. Hned po registraci tě bude čekat propracovaný tutoriál v češtině, ve kterém se dozvíš, jak se hra ovládá. Poté už bude záležet pouze na tvé šikovnosti a umu. Cílem hry je vytvořit prosperující farmu, na které budeš pěstovat nejrůznější rostliny a chovat rozmanitá zvířata. Zároveň se budeš starat o ekonomickou stránku farmy. To znamená, že budeš řešit i prodej potravin, nákup sazenic a další věci spojené s farmařením. Hra se snaží být co nejvíce realistická, ale zároveň je velmi pěkně graficky zpracovaná a hlavně hodně zábavná. Pokud tě tedy zajímá, jestli bys zvládla být dobrou farmářkou, máš tady ideální příležitost si to vyzkoušet. Začni tím, že se zde zaregistruješ a můžeš si začít užívat bonusy.

GoodGame BigFarm

 

HPD a GoodGame

Protože s firmou GoodGame spolupracujeme už nějakou dobu, můžeš se do budoucna těšit na další podobné nabídky. Pokud jsi náhodou už zaregistrovaná a nemůžeš dostat tento bonus, nemusíš smutnit, protože se určitě dočkáš skvělé nabídky i pro již registrované uživatele. Pokud máš hru BigFarm ráda, doporučuji ti vyzkoušet i další skvělé hry od GoodGame.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 11. 10. 2018   |   Zobrazeno: 3487x

Témata článku:Hry

Komentáře

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Wow...
Reklama? Vážně? Nestačí, že o sobě dává Goodgame vědět na skoro každé stránce?
Btw, všechny hry od Goodgame jsou na stejný brdo. Hrála jsem Empire. Hry sice jsou zadarmo, ale neustále z vás tahají peníze. Prakticky nemáte šanci se někde umístit, když "neinvestujete". Navíc to za chvíli začne být nuda. Čekat 67 hodin, než se vylepší hrad? S tím ať táhnou do háje. Tohle nutí nakupovat spořiče času, za rubíny a jakpak se rubíny získávají? Ano, nejsnadnější je to koupí.
Navíc celý ten systém absolutně podkopali tím, že jde sláva získávat z Cizáků a tak vlastně nemusíte útočit na ostatní hrady ze svého světa. Tím to ztratilo smysl úplně. Do toho si ještě aliance píší "Neútočte, nejsme bojová aliance/Neútočte, budete platit". To samý základny. Předtím jste si jí prostě jeli dobýt a teď potřebujete buď neobsazenou, nebo být sakra silný, nebo vyjednávat.
Hádám, že tohle bude fungovat nějak podobně, akorát že se nebude útočit, ale spíš obchodovat. Čekat, než slepice snese vajíčko, než se vyrobí mouka, než si pořídíte psa...
Co takhle normální článek? Třeba na knížky (pořád bych chtěla vědět názory na Silmarillion...) nebo filmy - Jak vycvičit draka. (Řekla bych, že když Spielberg údajně řekl, že to má jeden z nejhezčích scénářů, co kdy viděl, tak by to za zmínku stálo a nějaký ty informace bych vyšťourala.) Nebo zajímavosti, tipy na cokoliv, recenze na hry... Ale ne reklamy a soutěže. To už prosím ne.

AnkoTo se mi líbí +7 To se mi nelíbí

MrCannotPlay

Anko: Je fajn, že pracujete. smajl A taky je fajn, že máme s reklamou zkušenosti oba. Vy ji dáváte formou letáků, já formou článků (což jsou vlastně elektronické letáky).

Nevím, jaké jsou vaše znalosti o podnikání, ale ve zkratce: Aby mě zaměstnavatel mohl platit, potřebuje, aby zisky příjmy projektu převažovaly jeho náklady.

Nakonec bych rád uvedl na pravou míru, jak to je s hrami od GoodGame. Pokud si rozkliknete jakýákoliv odkaz ve článku, otevře se Vám hra na stránkách HPD. Takto vkládáme na naše stránky v podstatě všechny hry. My je netvoříme, pouze je publikujeme.

Doufám, že jsem odpověděl a přeji krásný zbytek dne a víkendu.

S pozdravem

Matěj

MrCannotPlayTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

MrCannotPlay: Právě proto, že neznám žádnou stránku bez reklam, jsem žádnou neuvedla... Nicméně, s Adblock jde všechno.
Brigády - obchody, restaurace, roznos letáků.
A samozřejmě, pokud je tohle vaše práce (jakože formální práce) a je placená, tak proč ne? Jenže teď mi tedy řekněte (čistě ze zvědavosti), kdo vám platí a proč tedy na tyhle stránky dáváte reklamy ve formě článků na jiné hry? Samozřejmě nemusíte ( a u první otázky to ani neočekávám, protože je fakt neslušná), ale přijde mi to trochu nelogické. Když máte zaměstnavatele, který vám za to platí (jak už kdysi někdo z adminů psal - že administrátor je normální práce.), za udržování herních stránek, kde zároveň poskytuje reklamy na jiné hry, ať už konkurenční, nebo máte nějaký druh domluvy, poskytuje finanční částky, proč musíte získávat peníze ještě jinak? A jestliže jdou ty peníze z reklam na údržbu stránek, proč to nefinancuje taky daný zaměstnavatel?
Mimochodem, kdyby tohle nebyla vaše formální práce, pochybuji, že byste se o tyto weby osm hodin staral. Ale řekněme párkrát do týdne pár hodin, někdy ani to ne.

AnkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.