Výběr nejlepších vánočních online her 2

Chceš si ukrátit čekání na Štědrý den? Zahraj si další skvělé vánoční hry, které jsme pro tebe z HPD.cz vybrali. I tentokrát budeš mít o zábavu postaráno.

Monkey Go Happy Christmas

Klasické opičky převlečené do vánočního kabátu určitě nezklamou. Tvým úkolem bude tentokrát najít všechny ztracené vánoční předměty. U toho budeš muset plni různé logické hádanky, a prožít si tak celé opičí dobrodružství. Zvládneš to?

Hrát hru Monkey Go Happy Christmas

Sara’s Cooking Class Christmas Dinner

Uvař si se Sárou perfektní vánoční večeři. Podávat můžeš 4 chody. Mezi ty se řadí krocan, dvakrát pečené brambory, salát nebo brusinková omáčka. Vyber si pro vaření jeden z těchto pokrmů a vrhni se do kuchyně. Bude to skvělá škola pro opravdové vánoční vaření.

Hrát htu Sara’s Cooking Class Christmas Dinner

Devilish Christmas

V této hře budeš potřebovat hlavně dobrý zrak. Tvým úkolem bude najít vždy na dvou stejných obrázcích šest rozdílů. Obrázků je několik a detaily jsou pečlivě schované. Budeš hledat chybějící dárky, jinak vypadající látky nebo barvy. Najít všechny rozdíly tak nebude jednoduché.

Hrát htu Devilish Christmas

Christmas Doll Creator

A máme tu i jednu vánoční oblíkačku! Slečnu budeš moci obléct do mnoha šatů nebo jí přidávat mnoho doplňků s vánočním motivem. Nechybí samozřejmě ani možnost upravit vlasy, jejich barvu či střih. A pokud ti to bude málo, můžete si zvolit barvu pleti nebo pozadí, aby byl tvůj výsledek naprosto dokonalý.

Hrát hru Christmas Doll Creator

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 12. 2014   |   Zobrazeno: 11310x

Témata článku:Hry,Vánoce

Komentáře

celeste03

PREPÁČTE JA AS HROZNE OSPRAVEDLNUJEM JA VIEM ZE MI TO NEODPUSTÍTE ALE HROZNE MA TO MRZÍ A ÁNO NEVIEM PÍSAT PO CESKYsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlHROZNE MA TO MRZÍsmajlsmajlsmajl

celeste03To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.