Víkendové akce 8 – 9.10.2016

Gastronomie

Sychrově u Mnichova Hradiště si budete moci nasbírat jablka a ručně si z nich vylisovat mošt! Akce se bude konat v sobotu 8.10 od 10:00 do 22:00.

Poznejte svého farmáře! V Hrubé Vrbce je Horňácká farma, kde se bude konat den otevřených dveří. Můžete se podívat, jak to funguje na rodinné farmě a ochutnat ta nejlepší jídla a pití. Konat se bude v sobotu 08.10.

V Řevnicích u Prahy se můžete účastnit největších houbových oslav. Ochutnat můžete ta nejlepší jídla z hub a vše kolem nich. Akce se koná 08.10.

Všechno možné

V Plzni, v Presslově ulici, na nádvoří DEPO 2015 můžete až do konce roku vidět příběhy plzeňských a klatovských sídlišť.

Do 21.10.2016 můžete navštívit výstavu Tomáše Kůse. Jedná se o výstavu hlavně věcí vyrobených z kovu. Výstava se nachází na Praze 1, Biskupský dvůr 6.

Pokud jste z okolí Trutnova, můžete na místním městském úřadu navštívit výstavu fotografií s názvem 50 let s fotografií. Trutnov, Slovanské náměstí 38. Akce trvá až do 28.10.2016

Roztokách u Prahy můžete navštívit výstavu plastik z celého světa. Uvidíte tu sochy od 23 různých výtvarníků. Akce se koná na Zámku 1. Trvat bude do 31.10.2016. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 10. 2016   |   Zobrazeno: 3916x

Témata článku:Aktuality

Komentáře

okurečekVIP(Píšeme povídky a příběhy)

Vidíte holky? Jestli furt budete tak remcat, tak se na to admini vážně vykašlou, dělají tu velký kus práce, protože vymyslet magazín dvakrát do týdne? Furt vymýšlet? Například tento typ článku silně oceňuji, aspoň se dovím, co se děje i někde jinde i když tam nebudu. A ruku na srdce, pochybuju, že kdyby jste se dozvěděly o nějaké blízké akci, pochybuju, že hned vyrazíte. I když se vám dané téma článku nelíbí, prosím vás, furt neremcejte, buďte vděční, taky to ti admini můžou zabalit. Přemýšlejte nad tím, co ze sebe vypustíte, bych chtěla vidět vás.

okurečekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

veriska(Správňácký koňáci;))

Hmm...jak je vidět tak si asi celé hpd myslí že bydlíme v Praze,Plzni,Brně atd.Nemůžete prostě dát něco co je blíž??Je tolik zajímavých možností ...ale prostě Pražačky...smajl (TÍMTO KOMENTÁŘEM NECHCI URAZIT ŽÁDNOU PRAŽAČKU NEBO TAK ALE JEN POUKAZUJU NA TO ŽE EXISTUJÍ I JINÁ MĚSTA) smajl

veriskaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SellyVIP

veriska: Všichni na HPD pocházíme z Brna. Osobně z Prahy nikoho neznám a není to vůbec cílené na prahu. Možná bys mohla více číst komentáře, protože již znovu tu budu opakovat, že se nejspíše žádné zajímavé akce tento víkend v našem kraji nekonají. A opět opakuji TOHLE JSOU TIPY NA VÍKEND, NE PRAVIDELNÉ AKCE.

SellyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SellyVIP

Vidím, že mnoho z vás nepochopilo obsah těchto krátkých článků. Jsou vždy na nadcházející víkend a pouze na probíhající akce ten daný víkend. Bohužel se akce nekonají v celé republice, jednou jsou tam čechy, jednou morava, ale to je logické. Rozhodně sem nebudeme dávat tip na akce typu burčákobraní, protože kdo z vás ho pije? Legálně nikdo. Jsou to akce pro všechny! Pochopte to prosím, nebo magazín utneme a nazdar.

SellyTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

markule231102VIP(♥YOUTUBE LOVERS♥)

Sagka: Jo bylo to fakt boží. smajl Petr fakt zpívá v reálu o dost líp něž na nahrávce. A ta atmosféra na tom byla asi nejlepší. smajl Ještě jsem nezažila koncert kde by spolu se zpěvákem zpívalo tolik lidí. smajl A ty světýlka z mobilů pohupující se do rytmu písničky... No nepochybuju že se na jejich koncert ještě někdy vrátím. smajl

markule231102To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

markule231102: U nás byla v létě a bylo to super. Já Slzu moc nemusím, jejich písničky mě nijak nezaujali, ale "live verze" je stotisíckrát lepší, moc se mi líbila a užila jsem si to smajl Doufám, že ty si to taky užiješ, protože Slza má živá vystoupení opravdu skvělá (pokud je dobře nazvučí) smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artë

Dobrý článek ale vážně by tam mohlo být i něco z Moravy , u nás byla třeba teď o víkendu nějaká akce s you tuberama smajl

ArtëTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Kde je panebože Hrubá Vrbka?

Jinak, Praha či Plzeň je docela daleko od Znojma... Ale ok, článek dobrej... (pro někoho!)

Nechápu, proč tam nedají i něco z jižní Moravy, vždyť tady je taky plno možností, kam vyrazit... Na začátku září zde bylo Vinobraní a tento víkend je v Retzu (rak. pohraniční město), minulý víkend zde bylo mistrovství dračích lodí a Burčákfest. A byla o tom zmínka v magazínu? Já myslím, že ne... Samozřejmě si nepamatuji všechno, ale myslím si, že tohle bych si zapamatovala... Je zde více akcí (vypsala jsem ty top), které navštěvují turisté nejen z Česka, tak proč o tom nenapsat...

Butterfly340To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

SellyVIP

Butterfly340: Vážně? Přečti si laskavě předchozí tip na víkend - http://www.hryprodivky.cz/clanek/vikendove-akce Konkrétně je tam tip na dračí lodě ve Znojmu, a jelikož se s těmito tipy začalo minulý týden, těžko zde budou tipy ze začátku září. Tohle nejsou tipy na celoroční atrakce, ale pouze na víkendové, které jsou třeba jednou za rok.

SellyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

lucka874VIP(Girl´s Dream)

princezna126: Ale ne všechny. smajl Nemůžou napsat článek, kterým by se přizpůsobili úplně všem... co se týče toho, že je magazín krátký, ty nemáš co říkat... tvoje články mají jen pár řádků (Tu tunu zbytečných obrázků nepočítám) a tenhle magazín alespoň má nějaké rozumné a celkem zajímavé téma.

lucka874To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.