Tvoje tvář má známý hlas 2. řada - účinkující

Začala nám druhá řada této televizní soutěže a tak se pojďme podívat na hvězdy, které si v ní zazpívají. 

Ivana Jirešová

Již odmalička chtěla být herečkou a tak její kroky směřovali do Prahy, kde studovala herectví na Státní konzervatoři. První angažmá dostala v divadle F.X. Šaldy, v Liberci. Následně hrála v mnoha představeních divadel Ta Fantastika, Broadway nebo Kalich. Do podvědomí televizních diváků se pak dostala v seriálu Ordinace v Růžové zahradě, co by barmanka Lucie. Byla zvolena objevem roku 2006 v anketě TýTý.

Roman Vojtek

Na brněnské JAMU vystudoval muzikálové herectví a již během studií účinkoval na divadelní scéně Městského divadla v Brně. Krom herectví se také věnuje nahrávání a dabingu, je spolumajitelem nahrávacího studia, které patří mezi jedno s nejlepších na Moravě. Zahrál si v celovečerních filmech jako, Líbáš jako bůh nebo Peklo s princeznou. Také se objevil v seriálu Ulice.

Jan Cina

Na televizních obrazovkách jsme ho mohli poprvé vidět v roce 2002 ve filmu Smradi. Úspěchem byla role v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hrál i v mnoha dalších seriálech nebo muzikálech. Jan má vystudovanou Pražskou konzervatoř.

Markéta Procházková

Markéta se věnovala zpěvu již od malička. Po několika menších oceněních se rozhodla nastoupit na Konzervatoř Jaroslava Ježka. Hrála v mnoha českých muzikálech a také hrála romskou kuchařku v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Miroslav Etzler

Tento skvělý herec vystudoval v Brně JAMU a také zde začínal divadelní kariéru. Od doby, co se objevuje na televizních obrazovkách, již ztvárnil více jak 50 rolí. Jednou z nejúspěšnějších pak byla role v seriálu Pojišťovna štěstí.

David Gránský

Mladý herec a zpěvák, kterého můžete znát ze seriálů Gympl s (r)učením omezeným nebo Ohnivé Kuře. Zazářil i v celovečerním filmu Kameňák 4. Krom herectví se David věnuje i dabingu.

Marta Jandová

Zpěvačka Německé kapely Die Happy, kterou můžete znát jako porotkyni SuperStar nebo Hlas. Vystudovala střední ekonomickou školu se zaměřením na jazyky, ve kterých chtěla i pokračovat dále. Bohužel se tak nestalo a tak nejstarší dcera Petra Jandy zůstala u muziky i nadále. Také se objevila v několika seriálech.

Anna Julie Slováčková

Nejmladší účastnice soutěže má umělecké geny po svých rodičích. Již od mala navštěvovala uměleckou školu. Momentálně studuje populární zpěv na Pražské Konzervatoři a v budoucnu by se chtěla věnovat studiu na FAMU nebo DAMU. Má dokonce i vlastní Youtube kanál.  

Porota a moderátor

Pořadem vás dále provází opět geniální Ondřej Sokol. V porotě pak zasedne Jakub Kohák a Janek Ledecký. Jako třetí porotce se nové objeví Iva Pazderková. Čtvrtý a speciální host bude vždy některý z účinkujících v první řadě.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 14. 09. 2016   |   Zobrazeno: 8489x

Témata článku:Svět celebrit,Hudba,Aktuality

Komentáře

Cleo 5842VIP

Tak počkat - Čtvrtý a speciální host bude vždy některý z účinkujících v první řadě? Michal Suchánek neúčinkoval v první řadě! smajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

První řada byla docela dobrá. Druhá, nynější, je ale podle mě příšerná. Taky nechápu, proč to dali na neděli... 60% diváků byli děti, a ty se asi nebudou dívat na televizi do půl jedenáctý, když pak jdou do školy... Nějak to nedomysleli. V naší třídě se na to dívali všichni, ale teď to nesleduje nikdo...

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Clawdeen-sova: Kdyby to tak opravdu bylo, tak se pořad nevysílá v neděli večer. Schválně, kolik dětí odsud bývá běžně vzhůru až do 22:30, když jde druhý den do školy? Já tedy chodím spát okolo půl desáté.

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

astrid

astrid: Markéta Procházková hrála v Gymplu, teď už nehraje
Miroslav Etzler v Brně velké B

To je snad vše..

astridTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.