Tomáš Klus - Od sportu ke zpívání a hraní

Tomáš Klus je oblíbený zpěvák, ale nejen to. Jako jeden z málaTomáš Klus zpěváků dnes dokáže píseň nejen zazpívat, ale i složit hudbu, napsat text a u zpívání ještě hrát na kytaru. Navazuje tak na českou písničkářskou tradici a přebírá tak otěže od umělců jako Jaromír Nohavica nebo Karel Kryl. Ve své tvorbě je typický také lehkostí, vtipem a nadhledem. Jeho texty ale rozhodně stojí za to pořádně si poslechnout.

Tomáš se narodil 15. května 1986 v Třinci, ale potkat ho můžeš v Praze, kde žije se svou manželkou Tamarou.

Od sportu ke zpívání a hraní

Dříve jsi o něm možná něco slyšela jako o sportovcovi, ne o zpěvákovi. V roce 2002 získal zlatou medaili v moderním pětiboji (plavání, běh, jízda na koni, šerm, střelba) na dorosteneckém mistrovství Evropy. U sportu ale nevydržel a vydal se na hudební dráhu.

 

I v hudebním světě vyhrál mnoho cen, jako například dva České slavíky, dvě ceny Žebřík nebo dvě vítězství v anketě popularity TýTý. Že by z toho ale zpychl a získal manýry namyšlené hvězdičky, to se rozhodně říct nedá. Tomáš zůstal tím skvělým a milým klukem nadále, a právě to je to, proč ho máme rádi.

Diskografie:

Cesta do záhudby - Jeho první deska vydaná v roce 2008. Znát z ní budeš třeba písničku Marie, Pocity nebo Dopis.

 

Hlavní uzávěr splínu - Deska, kde najdeš mimo jiné i písničky jako Malčík nebo Navěky, které byly použity ve filmu Anglické jahody.

 

Racek - Z této desky si nejspíš vybavíš hlavně písničku Pánubohudooken, ve které Tomáš vtipně a trefně kritizuje prohnilou českou politiku.

 

Proměnamě - Prozatím poslední deska, která reflektuje jeho rodinný život a spokojenost, kteoru právě prožívá. Znát z ní můžeš třeba písničku Napojen.

 

 

Tomáš Klus zvládá všechno, v roce 2012 dokončil studium divadelního herectví na DAMU. Nejen že jsi jej mohla vidět v mnoha pražských divadlech, ale objevil se i ve filmu, například seriál Hop nebo trop, pohádka Tajemství staré bambitky nebo film Šejdrem. Objeví se také v nové hudební pohádce od Zdeňka Svěráka, která rozhodně bude stát za to. Jmenuje se Tři bratři a kombinuje dohromady pohádky Tři bratři (nečekaně), Karkulka, Šípková Růženka a Dvanáct měsíčků. Premiéra by měla proběhnout 14. srpna 2014.

Víš, že Tomáš se zúčastnil soutěže Česko hledá SuperStar 2 a Czechtalent 2007 a ani v jedné z nich neuspěl? V té první si dokonce uřízl slušnou ostudu, když zapomněl text písně Holubí dům :-)

Spokojený rodinný život

Pokud se ti Tomáš líbí a nejraději bys s ním chodila, máš smůlu, Tomáš je už totiž ženatý. Tou šťastnou je Tamara Kubová, finalistka z populární hudební soutěže Hlas Československa. A u manželství to neskončilo, Tomáš a Tamara mají spolu malou dceru, jmenuje se Josefínka. V březnu 2014 vydal Tomáš desku jménem Proměnamě, která právě má souvislost s jeho rodinným životem a tím, že se uklidnil a má ve své ženě oporu a jistotu.

 

I přesto ale nemusíš zoufat, Tomáš plánuje stále psát písně a zpívat. Můžeš si ho tak užít dosytosti na jednom z jeho koncertů. Aktuální informace o tom, kde vystupuje i vstup do jeho fanklubu najdeš na jeho stránkách http://www.tomasklus.cz/.

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 07. 2014   |   Zobrazeno: 9934x

Témata článku:Svět celebrit,Hudba

Komentáře

Camča(koně pejsci a kočky)

miluju tomáše klusesmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

je to nejnejnejnejnejnejnejnejn člověksmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

nelepší písně jsou:Tamaře,Napojen,Nina,Nenávratná a Pocitysmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

PS:založte někdo club Tomáš Klus.Já ještě nemůžu.I LOVE TOMÁŠ KLUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

CamčaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

zizule(Dívčí poradna☼)

byla jsem na tri bratri a hrál tam hlavniroli(prince jana ktery si vzal ruzenku)smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Edit 15:37: barkar2:maš pravdu pohadka třibratři je super a je opravdu hezký v ajemstvi staré bambitkysmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

zizuleTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

barkar2VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Miluju Tomáše Kluse.Nejvíc se mi líbí v Tajemství staré bambitky a hlavně v pohádce Tři bratři.Pohádka Tři bratři je božísmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlkdo souhlasí at da + .Když si tě dívko představím jak tam spíš,spánkem jak smůla lepkavým chci být blíž......smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

barkar2To se mi líbí +3 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.