Tipy na narozeninovou párty – podzim, zima

Chladné počasí není právě jako stvořené pro narozeninové oslavy na zahradě nebo v parku. Tvůj pokoj bude v tomto případě tím nejlepším řešením. Ještě lepší samozřejmě bude, pokud ti rodiče pro tvůj den vyklidí pole a nechají ti celý dům nebo byt. Pokud ne a rodiče budou doma, máš spoustu příležitostí, jak narozeniny pořádně oslavit.

Jestli ses narodila během jara a léta nebo chceš oslavu narozenin jen nechat na dobu, kdy bude teplejší počasí, rozhodně sleduj naše tipy na narozeninovou párty - jaro, léto

Filmový večírek

Filmovým večírkem rozhodně nikoho nezklameš ani neurazíš. Ani tak ale není dobré tento druh programu tvé oslavy podcenit a dopředu by sis měla zajistit opravdu rozsáhlou filmotéku. Musíš předpokládat, že každá z tvých kamarádek nebude mít právě náladu na romantický film, v záloze je proto dobré mít i nějaký ten pořádný horor – zvlášť pokud bude tvá oslava probíhat až do večerních hodin. Uvidíš, že se nakonec na některém z filmů shodnete a oslava se stane nezapomenutelnou nejen pro tebe, ale i pro tvé kamarády.

 

Malování na obličej

Facepainting – malování na obličej, je populární a velmi oblíbenou činností, kterou ocení jak holky, tak i kluci v každém věku. I v tomto případě budeš muset věnovat trošku času přípravě. Jako první totiž budeš muset koupit barvy na obličej – nejsou nijak drahé, na internetu si můžeš najít různé vzory zvířat a masek, které se budou tvým hostům určitě líbit. Tato kreativní činnost se hned stane zábavou i pro ty, kdo malování ve škole moc nemusí.

 

Kosmetický salon u tebe doma

Co by to bylo za oslavu, kdyby všechny tvé kamarádky nevypadaly naprosto dokonale. Vytvoř si ve svém pokoji malý kosmetický salon, do kterého budou mít přístup jenom holky – tento druh zábavy je ideální jen v případě, že si na oslavu pozvala jen kamarádky. Můžete si vzájemně udělat manikúru, lakovat nehty nebo se vzájemně rovnou nalíčit – i v našem magazínu najdeš tipy na lakování nehtů.

 

Co rozhodně nesmíš podcenit

Párty, které jsou naplánovány do poslední minuty, většinou nestojí za nic, ale vždycky je dobré mít nějaké to eso v rukávu. V tomto případě tím myslíme alespoň částečný plán, který uskutečníš ve chvíli, kdy se tvý hosté začnou nudit nebo položí nepříliš chvalnou otázku „co budeme dělat?“

 

Věř, že doma i venku se toho dá dělat opravdu hodně, ale musíš se zamyslet a hlavně dobře zvážit všechny své možnosti. Vždy je přitom dobré, abys nemyslela jen na to, co baví tebe, ale soustředila pozornost i na své hosty. To ostatně platí i v souvislosti s jídlem a pitím. Nemusíš nutně vařit už tři dny před oslavou a nakupovat jako zběsilá. Bohatě si vystačíš s drobnostmi a pochutinami, kterých bude na stole několik. O sladkou tečku nakonec se téměř vždy postará narozeninový dort, takže máš o jednu starost méně. Nezapomeň, že i když se říká, že láska prochází žaludkem, to stejné platí i o zábavě a dobré náladě. Nikdo se nebude dobře bavit, pokud bude mít hlad jako vlk.

 

Pokud nevíš nebo se nemůžeš rozhodnout, jaký bude nejvhodnější program tvé narozeninové párty, nech své hosty dopředu hlasovat. Jednoduše vyrob kartičky, na kterých budou vypsány narozeninové aktivity a hosté zaškrtnou jednu, která je jim nejbližší. Koneckonců nemusíš nakonec vybrat jen jednu variantu zábavy, ale hned dvě, pro které se hlasovalo nejvíc.

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 18. 10. 2015   |   Zobrazeno: 9349x

Témata článku:Rady a tipy

Komentáře

TRERA5(EMO-GIRLS)

Aha, jasný :'D Takže parta čtrnáctiletých lidí si bude malovat po obličeji? :'D Tak dobrý, no :'D mám narozeniny v únoru... já tak maximálně objednám pizzu, s kámošema si zahrajem flašku, budem si dávat různý 'úkoly' a hrát úchylný kostky... (recepty na všechny hry píšu do zpráv :'D) na obličej si budem malovat maximálně tak ve spánku :'D vim, že je to spíš pro mladší katekorie, ale pro starší by tam mělo být něco taky smajl

TRERA5To se mi líbí +5 To se mi nelíbí

leninka1712(Me to You)

Ahoj,
narozky mám v prosinci.Problém je že přijde na mojí oslavu docela více lidí ruzných vekovych kategorii.Neznáte nějaké bláznivé hry?Třeba jsem vymyslela Just dance,flašku,Karaoke.Bojím se ale že se bude někdo stdět.Tak nwm no...smajl

leninka1712To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.