Šílené rekordy v Guinnessově knize rekordů 2. díl

Konečně ses dočkala! Přinášíme ti druhý díl těch nejšílenějších světových redordů, které svou šíleností předčí možná i díl předchozí! Zaměříme se totiž tentokrát na lidské tělo.

Největší oči na světě

Největšíma očima na světě se mohou pochlubit hned dva lidé, muž a žena. Kim Goodman, která pochází ze Spojených států, dokáže vykulit oči na 12 mm za hranici očních důlků. Její rekord byl přeměřen už v roce 2007 a zápis v knize rekordů má tedy právem. Jen posuď sama!

  

Nejdelší nehty na světě

Možná se ti zdá, že rekord je jeden horší než druhý, ale aby se rekordmani do knihy zapsali, udělají pro to cokoli. Třeba si nechají narůst nehty, jejichž délka dosahovala v roce 2011 celkem šesti metrů. Sama můžeš posoudit, jestli si taková mladá dáma dokáže snadno vytáhnout například drobné z kapsy. Co myslíš?

  

Muž, který píše nosem

Dokážeš si představit, že bys psala na počítači jen nosem? Tento muž to dokáže a docela s přehledem! Není divu, že se zapsal do knihy rekordů, protože tohle určitě jen tak někdo nezvládne!

  

Nejdelší dredy na světě

Tato žena by se na svých vlasech mohla klidně i uškrtit. Američanka Asha si vlasy nestříhala celých 40 let a její dredy měřily v roce 2009 celkem 7 metrů. Ačkoli se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů, vlasy si dál nehodlá stříhat a jejich délku chce ještě protáhnout. Něco tak nepraktického jsme ještě neviděli.

  

Největší ústa na světě

Francisco se může pochlubit největšími ústy na světě. Jeho ústa na šířku měří celkem 17 centimetrů a navíc vynikají naprosto ojedinělou elasticitou, takže je Francisco může natahovat i do stran. Jen posuď sama, jestli z tak obrovských úst nejde dokonce strach.

 

Skydiving v podání stoletého muže

V posledním dnešním rekordu nepůjde o žádnou část těla, ale rovnou o celé tělo. Je totiž staré rovnou 101 let. A muž, který toto tělo vlastní, se nebál a vyzkoušel skydiving. A to si nemysli, není to nic jednoduchého a potřebuje to odvahu, a to i s mladým tělem. Tento pán, to ale s instruktorem s přehledem zvládl a padal z výšky volným pádem jako za mlada. Měla bys na to i ty dost odvahy?

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 03. 2015   |   Zobrazeno: 8288x

Komentáře

AmaliaRhea 2(♥Howrse♥)

rukou ahoj

nohou ahoj

nosem ahoj

loktem ahoj

zadkem půolúzred=él=zgttdeztujh=hgfxrhbhjkv rdeAYXDSHKUdtushujtgb hnxdfzhughrebtgttg=r=gfjcbfbhfo=égr=gt=gffh


teď jazykem ahoj no všechno dopadlo dobře až na zadek=co to sakra jesmajlsmajlsmajlsmajl

AmaliaRhea 2To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.