Seriály na Disney Channel

Chtěla bys nějaké tipy, na co se dívat v televizi? Televizní kanál Disney Channel tě určitě nezklame. Podíváme se na přehled hraných seriálů, které bys rozhodně neměla minout.

Hry spojené s Disney seriály a filmy najdeš v tomto odkazu.

Violetta

Violetta

Podrobný článek o Violettě najdeš zde, proto jen ve stručnosti. Violetta je velmi milá a talentovaná dívka, která ráda zpívá, ale jejímu otci se to moc nelíbí. Violetta se snaží najít své místo v životě, a tak prožívá se svými kamarádkami nejednu zajímavou situaci.

Zajímavost: Martina Stoessel (Violetta) má na zápěstí vytetováno „All you need is love“, v překladu „Vše, co potřebuješ, je láska“.

 

Jessie

Jessie

Jessie je dívka, která se jen tak ničeho nebojí. Rozhodne se odstěhovat se z malé vesnice do města, kde si najde práci chůvy. Snaží se zvládat vše najednou, práci, hereckou kariéru i osobní život. Snaží se splnit si všechny sny.

Zajímavost: Talentovaná představitelka Jessie, Debby Ryanová, kromě herectví také stíhá psaní prózy a hudby, kreslení, malování a navrhování.

 

Hodně štěstí, CharlieHodně štěstí, Charlie

Hlavní hrdinka Teddy natáčí každý den videodeník pro svou malou sestřičku Charlie. V rodině Duncanových se totiž všechno obrátí naruby ve chvíli, kdy se Charlie narodí, a její sourozenci se o ni musí starat. Přitom jim samozřejmě zůstávají teenagerovské starosti.

Zajímavost: Na třetí sérii navazuje film Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě.

 

Na parket!Na parket!

CeCe a Rocky jsou dvě nerozlučné kamarádky, jejichž příběh můžeš sledovat právě v seriálu Na parket!. Obě chtějí být profesionální tanečnice a právě díky stejnojmenné soutěži, která probíhá v Chicagu, se jejich sen pomalu stává skutečností. Jak budou kamarádky zvládat nové taneční prvky nebo třeba zákulisní intriky?

Zajímavost: Bella Thorne, která ztvárnila CeCe, nikdy před natáčením netancovala.

 

Pes a jeho blogPes a jeho blog

Tenhle seriál je něčím zvláštní – hlavním hrdinou je totiž pes jménem Stan. Má před svou rodinou jedno velké tajemství, umí totiž mluvit a navíc si píše blog. V něm komentuje to, co se v rodině děje, ze svého vlastního pohledu. Nejradši má Avery. Ta se společně s Tylerem snaží ukrýt Stanovo tajemství před ostatními.

Zajímavost: Stana hrají dva psi, ale nejvíce se spolupracuje s jedním jménem Mick.

 

Liv a MaddieLiv a Maddie

Liv a Maddie jsou dvojčata, která by nemohla být rozdílnější. Zatímco Liv je velmi talentovaná a populární díky televizní show, Maddie je velmi sportovně založená dívka a bojí se toho, co očekávat od své sestry. Obě se snaží vyrovnat se s „normálním“ životem v malém městě – dva poťouchlí bráchové, rodiče, kteří vyučují na škole, kam dvojčata chodí, první lásky… Nebude to jednoduché.

Zajímavost: Věděla jsi, že Liv i Maddie hraje stejná herečka, Dove Cameronová?

 

Farma R.A.K.Farma R.A.K.

Chyna je hudebně velmi nadaná jedenáctiletá dívka, která se zapojí do programu RAK (Rychlí Akční Koumáci), aby mohla studovat střední školu o tři roky dříve, než je běžné. Musí se vypořádat s nepřejícími spolužáky. Ale ve škole si také najde kamarády, se kterými zažívá různá dobrodružství.

Zajímavost: V originále se seriál jmenuje Farm A.N.T. a v názvu každého dílu se vyskytuje slabika ANT.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 29. 05. 2014   |   Zobrazeno: 26397x

Komentáře

Flufy

Ahoj Ako si pozriem seriály? Na parket a vela stastia charlie ???? Vôbec mi to nejde dakujem za odpoved smajl(klikni pre editáciám) (klikni pre editáciu)

FlufyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

bake rols(Ladynky)

nehádejte se tady se hodnotí článek a říká který je nej ! ne hádá a nadává na ten seriá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bake rolsTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Alea 114(Bradavice)

vidíte to taky všichni se tady úplně zbytečně hádáte neposuzujte lidi podle toho jestli rádi koukaj na violettu nebo ne úplně zbytečně tady vznikají hádky kvůli ničemusmajl
jestli se budeme hádat bude to tady jedna veliká pohroma chápete?

Alea 114To se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.