Nicki Minaj: nejvýdělečnější rychlomluvka

Onika Tanya Maraj. Řekla bys, že je to ve skutečnosti vlastní jméno slavné zpěvačky Nicki Minaj, která se proslavila hlavně díky svému naprosto originálnímu zpěvu, rappu a samozřejmě vzhledu, který ji nikdo nemůže upřít? Podívej se na zajímavosti ze života Nicki Minaj, která je považována za nejlepší a nejvýdělečnější rapperku všech dob.

Holka, kterou chtěl zabít vlastní otec

Ještě předtím, než se Nicki vydala na dráhu jedné z nejúspěšnějších zpěvaček a rapperek všech dob, musela si projít ne zrovna jednoduchou etapou svého života. Pochází z rodiny chudých lidí a je indo-afrického původu. Do svých pěti let musela žít a byla vychovávána jen svou vlastní babičkou, protože její rodiče na ni neměli čas a navíc hledali pro rodinu nové bydlení, které stále nemohli najít.

Jednoho dne se, naprosto z ničeho nic, objevila ve dveřích matka Nicki, zabalila kufry a odvezla ji přímo do New Yorku. Otec Nicki byl alkoholik, bral drogy a jednoho dne založil v jejich domě požár a chtěl je zabít. Kdo by tehdy řekl, že z malé ztrápené holky bude tak slavná populární zpěvačka.

Nicki přezdívaná rychlomluvka

Ne nadarmo si Nicki vysloužila přezdívku rychlomluvka. Ve svých písničkách totiž mnohdy rappuje a napodobuje zpěv tak rychle, že to ani ti nejlepší zpěváci nezvládají. Není žádným tajemstvím, že když chtějí slavní rappeři obohatit své songy o ženský hlas, často si k tomu přizvou právě Nicki, jejíž hlas a rapp vynikne za každých okolností. Na svém kontě má tak spolupráci s desítkou slavných interpretů.

Jen posuď sama, jak Nicki v rappu vyniká! 

Originální vzhled Nicki Minaj

Nicki poznáš už na první pohled, protože její naprosto originální vzhled se rozhodně jen tak někde nevidí. To ti ostatně potvrdí i většina jejich klipů, které se nesou v naprosto netradičním duchu, jsou velmi barevné a pestré, což rozhodně nelze říct jen o pozadí, kterému Nicki dominuje a nelze ji přehlédnout. Správná image je sice základ, ale ne vždy Nicki vypadá tak výstředně a možná budeš mile překvapená, když ti řekneme, že Nicki ze sebe umí udělat skutečnou dámu. Ať už je to předávání prestižních cen, společenské události nebo některé veřejné večírky, Nicki se téměř vždy oblékne do elegantních kostýmků nebo šatů. Kritici ji za to velmi chválí a kdo ví, který styl se k ní hodí víc. 

Jedna za všechny

Její velká herecká příležitost přišla ve chvíli, kdy byla pozvána, aby si zahrála roli sekretářky ve snímku Jedna za všechny, kde se mimo jiné objevila po boku herečky Cameron Diaz nebo modelky Kate Upton. Svou roli vzala do rukou opravdu svědomitě, a pokud jsi snímek viděla, rozhodně musíš uznat, že v něm doslova září. Nicki se proslavila častou změnou účesů, ať už jde o délku nebo barvu vlasů. Ve filmu ji můžeš vidět hned v několika scénách, kdy v každé z nich má zcela jiné vlasy – velmi ráda používá i extravagantní paruky. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 09. 08. 2015   |   Zobrazeno: 5452x

Témata článku:Svět celebrit,Hudba

Komentáře

KÁJA - HAPPYVIP

Má prostě skvělé písničky, za mě vede Night is Still young, i když to není její styl je to super. A ještě Regret in your Tears, všechno je skvělé, promakané...

KÁJA - HAPPYTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.