Nejočekávanější filmy roku 2015 (2. díl)

Připravili jsme pro tebe druhý díl nejočekávanějších filmů pro rok 2015 a to jak těch animovaných, které jsou zvlášť zajímavé, tak i těch dobrodružných. Na který z nich se těšíš nejvíc a který si v kinech rozhodně nemůžeš nechat uniknout?

Podívej se i na první díl článku o nejočekávanějších filmech v roce 2015

Star Wars: Síla se probouzí

Na tento dlouho očekávaný film letošního roku se můžeš těšit bohužel až v prosinci, konkrétně je premiéra v našich kinech stanovena na 17.12.2015. Už ale ze samotného traileru je evidentní, že se máš na co těšit, protože se vydáš na cestu za hledáním Luka Skywalkera, který se ztratil v předaleké galaxii. Princezna Lea, Hana Sola a Žvejkal se navíc budou muset vypořádat s temnou silou, která se tontokrát představí coby nebezpečný Sith Inquisitor.

 

 

Hledá se Nemo 2

Pokračování animovaného filmu Hledá se Nemo se měl dočkat svého pokračování už v listopadu 2015. Premiéra bohužel není v současné době pevně stanovena a ani my tak nevíme, kdy se máš vydat do kina. Jedno je ale přeci jen jisté. Film ponese název Hledá se Dory a bude navazovat na díl předchozí. Dory, malá modrá rybička s krátkodobou pamětí, se totiž ztratí a na vině bude i její zatracená krátká paměť. Co všechno ale Dory a Nema potká, na to si budeme muset počkat všichni.

 

 

Jurský svět

Pamatuješ si ještě Jurský park natočený v roce 1993? 11. června se totiž dočkáš jeho pokračování. Příběh Jurského světa se odehrává o dvacetdva let později po tragických událostech ve slavném parku, který stvořil John Hammond. Společnost Masrani se rozhodla vytvořit svět, který je běžnému člověku zcela neznámý a geneticky modifikovaní dinosauři se po parku mezi lidmi prohání zcela bez rizika a obětí na životech. Ovšem až do chvíle, co přijde na scénu jeden z dinosaurů, jehož chování je zcela nevyzpytatelné a dostane se ze svého úkrytu.

 

 

Hotel Transylvánia 2

Nejhrůzostrašnější monstra světa se ti představí v jednom z nových dílů Transylvánie a to už 24.9.2015! I tentokrát se setkáš s Frankensteinem, Mumií, Zombie a samozřejmě s Drákulou, ve kterém ještě stále přetrvává hrozný strach o dceru. I tentokrát se hotel otevře pro všechny návštěvníky, kteří se zcela vymikají světu obyčejných lidí. A o dobrodružství, o to bude rozhodně postaráno!

 

 

Ovečka Shaun ve filmu

Pamatuješ si dobře film Slepičí úlet? Pak budeš nadšena i ovečkou Shaun, která pracuje na farmě jednoho farmáře a vždy plní každý jeho úkol. Tentokrát se ale rozhodne pro den volna, protože život přeci není jenom o práci a vydá se do víru velkoměsta. Shaun ve své cestě nebude sama, do města se totiž vydá rovnou celé stádo. A jak už to bývá, když taková ovečka přijde na nové místo, bude ve městě naprosto ztracená.

 

 

Snoopy a Charlie  Brown. Peanuts ve filmu

Plánovaná preméra Snoopyho v České republice je na 5.11.2015, ale ty se už teď můžeš podívat na trailer, který je sice v angličtině, ale i tak ti o příběhu ledacos napoví. Tato animovaná komedie, ve které nechybí pěkná řádka dobrodružsví, byla natočena na základě komiksového hrdiny Snoopyho a Charlieho Browna, který je oblíbenou americkou postavičkou. Sama můžeš z ukázky usoudit, jestli bude tento snímek pro tebe to pravé ořechové. 

 

 

The Good Dinosaur

Tato animovaná rodinná komedie ti ukáže příběh, jak by se asi svět mohl před miliony let vyvíjet, kdyby byli dinosauři stále ještě mezi námi a před miliony let nedošlo k jejich úplnému vyhynutí. Jak by se nám změnil život a jaké by to vlastně mohlo být, pokud jde o soulad lidí a dinosaurů? To se dozvíš na preméře, která v České republice proběhne 26.11.2015!

 

Tento trailer je krátkým sestřihem všech připravovaných filmů společnosti Pixar pro rok 2015, kde můžeš vidět i nejnovější záběry animovaného snímku The Good Dinosaur.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 01. 2015   |   Zobrazeno: 8893x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Hotel Transylvánia mal premiéru na narodeniny mojej mamky? Ako to, že o tom neviem? smajl BTW, piatok trinásteho júla toto leto má mať premiéru aj tretí diel, ale ten vyzerá podľa traileru z časti ako kolosálna blbosť. Aspoň Vlad by mal byť podľa všetkého podarený. xD

BTW prečo to všetci píšete Transilvánia, a nie TransYlvánia? xD

BTW (znova xD) je tam trailer k prvému dielu. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Loira

Nějak mi tady chybí Labyrint: Zkouška ohněm. Chápu, že dyspotické post-apokalyptické sci-fi není zrovna holčičí žánr, ale já filmy s Dylanem O´Brienem a Thomasem Brodie Sangsterem tak milujuuuuuuuuu smajl**** smajlD smajl

LoiraTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.