Nejlepší zvířecí videa: Psi (1. díl)

Psi, ti nedůvtipní věrní společníci, kteří nám dělají radost, často vyvedou nějakou tu vtipnou lumpárnu. V dnešním článku se můžeš pokochat spoustou skvělých videí, v nichž vždy hrají hlavní roli právě hafani.

Všehochuť jedna

V prvním videu najdete 4 minuty vtipných psích scének, často v režii jejich majitelů, ovšem mnohdy i bez jejich přímého přičinění.

Všehochuť dvě

Tentokrát rovnou deset minut psího šílenství, kňučení a dovádění. Co myslíš, vejde se retrívrovi do pusy hned čtveřice tenisáků?

Bizkit

Bizkit je náměsíčný pes, který si svými kousky vydobyl jen internetovou popularitu, ale časem také helmu, aby se při svých nočních dobrodružstvích nezabil. Tohle video je ale ještě z doby, kdy takovou ochranou nedisponoval. Au.

Nešikovní psi

Zde je v hlavní roli psí nešikovnost. Občas dokonce hloupost, ostatně tihle chlupáči nejsou známí a milovaní pro svou extrémní inteligenci.

Proti pumě

Určitou míru sebevražedných tendencí a nevysoké inteligence bychom našli i v tomto videu. Ano, možná jde i o odvahu, ale něco bychom ti měli říct, abys tohle video nebrala moc vážně – sice se těm hafanům tentokrát pumu podařilo odradit, ale za to může hlavně pasivita téhle divoké kočky. Pokud by se rozhodla na psy zaútočit, bylo by po pár vteřinách po boji a po psech. Takže pozor na divoké kočky!

Psi milující koupání

Ačkoliv psi v zásadě vodu mají mnohem radši než kočky, koupání a mytí není jejich oblíbená kratochvíle, o čemž se stále a znovu přesvědčují jejich páníčci.

Psí budíky

Psi jsou stejně neodbytní jako kočky, když jde o buzení páníčků. Jenže psi při tom nejsou ani zdaleka tak roztomilí a spoléhají spíše na svou vytrvalost a často i podstatně větší hmotnost, se kterou se mohou dožadovat pozornosti.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 07. 2015   |   Zobrazeno: 7817x

Témata článku:Videa a obrázky,Zvířátka

Komentáře

Queen Chrysalis(حصان عربي)

Yay, vylomeniny mého psa (Aljašský malamut) by nestačily ani na 50 videí. Každý den mě naštve něčím jiným. Jmenuje se Jackie, ale já jí říkám Mučitelka, protože děda je z ní na prášky a na sestru vždycky skočí, shodí ji a stojí na ni dokud jí někdo nesundá.smajl Už jsou jí 2 roky, takže je chytřejší, ale není to nic jednoduchého.smajl Dokáže být ale i velice poslušná.smajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Queen ChrysalisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.