Nejlepší zvířecí videa: Kočky (1. díl)

Kočky, temná strana YouTube, která každého návštěvníka pohltí jako černá díra a vyplivne ho až totálně rozněžněného, vysmátého a také o několik hodin staršího. Nasbírali jsme pro tebe pár těch nejlepších videí, kde hlavní a často jedinou roli hrají právě kočky. Pohodlně se usaď

Supercats

Kultovní video Supercats: Episode 1 se stane nejlépe strávenými 3 minutami ve tvém životě. Ať už kočky miluješ, nebo tě nechávají chladnou, tak tohle video zaručeně nepustíš jenom jednou. Číči v něm se chovají naprosto vtipně, šíleně a někdy i dost nebezpečně. Vše ale dobře dopadne, takže si můžeš užít tuhle smršť scének bez výčitek. Jestli si můžeme dovolit hádat, tak video je pojmenované po kočce, která se ve videu objeví v čase 2 minuty 30 vteřin, protože svým výkonem nápadně připomíná samotného Supermana.

Supercats podruhé

Kratší a už ne tak dokonalé video, ale pořád naprostá pecka a jedna z nejlepších kompilací vtipných kočičích spotů. Jídlo, hrátky s vodou i horolezectví, to vše na vás čeká ve dvou minutách téhle vytříbené mňoukací společnosti.

Kočičí budíky

Nejenom že jsou kočky velmi choulostivé na svůj volný čas a nenechají se otravovat, ale zároveň jsou samy dosti otravné a neohleduplné. Když si usmyslí, že by měl jejich šťastný majitel vstávat, tak ho prostě vzbudí. Asi chápou, že když nevstane do práce, tak nebude mít peníze na nákup nejlepšího kočičího žrádla. Jedno se ale budícím kočkám musí nechat – jsou u toho děsně roztomilé, což dokazuje následující video.

Kočky skokanky

Kočky skákání milují a jsou v něm přebornice. V tomhle videu je uvidíte skákat na nic netušící (lidské) oběti, ve vyděšení, nebo na povel.

Kočka ochranitelka

Asi nejznámější kočičí video poslední doby, ve kterém je pes útočící na malého chlapce zahnán odvážnou čičintou. Kočky jsou velmi nebojácné a některé očividně mají i silné ochranitelské pudy vůči lidem, kteří se o ně starají. Ukázka kočičí statečnosti uchvátila celý svět. Co na to říkáš ty?

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 02. 06. 2014   |   Zobrazeno: 22230x

Témata článku:Videa a obrázky,Zvířátka

Komentáře

TiniStoessel16(We LOVE cats❤)

tie zvierata pri tom co robia a na com sa ludia smeju trpia a maju strach. mrzi ma to ze ludia to natacaju, smeju sa na tom a nepomozu im. macky milujem a mrzi ma to. nie pri vsetkom, ale napriklad ked spadnu zo stola, schodov atd.

TiniStoessel16To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Terčus2

K tomu poslednímu videu: je to sice pěkné, že kočka zachránila to dítě, ale vždyť psi nejsou zvířata, která by dokázala zabít lidi. Dobře, někteří psi jsou toho schopní, ale to proto, ž es e knim lidi chovají hrozně. Nechápu, proč bychom kvůli jednomu vudeu měli shazovat všechny psi nebo naopak kočky!

Terčus2To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

WildCat(The Hunger Games)

Terčus2: OK - občas se opravdu nic neděje, ale tady pes to dítě zničehonic, bezdůvodně napadl. O co ti vlastně jde?! Myslíš že je tohle chování pro psy normální a někdo je tady shazuje?

WildCatTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.