Nejlepší vtipy o škole (4)

Dnes jsme si pro tebe připravili nejrůznější vtipy a vtípky ze školního prostředí. Pokud znáš nějaké jiné vtípky, které tady nenajdeš, neváhej a poděl se s nimi v komentářích. Určitě se všichni rádi zasmějeme! A my jdeme na to.


Pepíček sedí ve svém pokoji a najednou za ním přijde maminka a říká: “Pokud si neuděláš ty úkoly, tak nedostaneš večeři!” Pepíček se zamyslí a odvětí: “A co je k večeři?”


Učitel zeměpisu se ptá dětí ve třídě: “Kdo mi poví, kde leží Kuba?”, přihlásí se Anička a řekne: “Kuba má horečku, tak leží doma”


V bytě univerzitního profesora ve tři ráno zvoní telefon. Profesor zvedne telefon a ze sluchátka se ozve: “Probudil jsem tě?”, profesor zmateně odpoví: “Ehm.. Ano…” a ze sluchátka se ozve: “To je dobře, protože já se ještě učím!”


U sousedů zazvoní chlapec na zvonek a říká: “Dobrý den pane Novák, tatínek prosí, jestli už jste napsal synovi úkol, tak jestli byste mu ho nedal opsat.”


Přijde Pepíček domů ze školy a říká rodičům: “Zítra bude ve škole užší třídní schůzka,” Rodiče se zmateně zeptají: “Co znamená užší třídní schůzka?” a Pepíček odpoví: “No že tam budete jen vy a učitel.”


Pepíček ve škole zlobil a tak mu paní učitelka za trest zadal napsat tisíc slov. Když Pepíček přišel další den do školy, vzala si paní učitelka jeho sešit a když ho otevřela, stálo v něm: “Raffaello, více než tisíc slov!”


Učitel se ptá žáka: “Studente, dělá Vám otázka nějaké problémy?”, žák odpoví: “Otázka ne, pane profesore, ale odpověď.”


Starosta malebné obce jde na kontrolu do školy. Vejde dovnitř a uvidí postávat 3 žáky na chodbě a tak se zeptá: “Jaktože nejste ve třídě?”, žáci mu odpoví: “My jsme, prosím, na hanbě.”, starosta se zamyslí a povídá: “A co jste provedli?”, po chvilce zdráhání se ke slovu přihlásí první žák: “Já jsem, prosím, vyhodil mandarinku z okna.”, starosta se zamračí a povídá: “No to od tebe nebylo vůbec pěkné!”, druhý žák řekne: “ Já jsem, prosím, hodil mandarinku do skříně.”, starosta se naštvaně podívá na třetího a řekne: “Ty jsi taky házel?” a žáček mu potichu odpoví: “Já ne, mě tady, prosím, říkají Mandarinka.”


Učitel říká Pepíčkovi: “Pepíčku, vyskloňuj slovo chléb.” a pepíček spustí: “Kdo, co? Chléb. S kým, s čím? Se salámem. Komu, čemu? Mně.”


Učitel pracovní výchovy řekl žákům, že si můžou vyrobit cokoliv, co budou doma potřebovat. Jeden žák si vyrobil skříňku, další žák udělal budku pro ptáky, jen Pepíček pořád hobloval jednu a tu samou desku. Učitel se ho tedy zeptal: “Co to vyrábíš, Pepíčku?” a Pepíček mu odvětil: “Nic, já jen potřebuji hobliny do klece pro křečka.”


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 22. 06. 2018   |   Zobrazeno: 5175x

Témata článku:Vtipy

Komentáře

Slečna E(Bradavice)

Pepíček přijde ze školy a táta se ho ptá:, Co jste dnes probírali ve škole?" Pepíček odpoví: ,,Měl jsem rozebrat bombu." ,,A co budete ve škole probírat zítra?" Pepíček se udiveně podívá na otce a pak řekne: ,, V jaké škole?"

Slečna ETo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

DestielVIP

Chtělo se mi rozkliknout stránku jen kvůli zkritizování platnosti a relativnosti slova ´nejlepší´ smajl Ale jsem ráda, že články vychází.

DestielTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Sofulíček

Tatínkovo hrozba

Ráno říká tatínek synovy. Jestli dostaneš z toho testu 5 tak se neznáme. Chlapec příjde domů a tatínek se ho ptá. Tak...co. Syn říká. Prominte kdo jste.

Edit 14:22: Shořela škola



Pepíčku proč pláčeš. Ptá se maminka. Mě se zdálo že nám shořela škola. Neboj se to byl jen sen. Uklidnuje ho maminka. A proč mysílíš že pláču.

Edit 14:24: Hasmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlha.

SofulíčekTo se mi líbí +7 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.