Nejlepší CZ a SK YouTubeři

Zajímá tě už dlouho, kdo jsou nejúspěšnější YouTubeři u nás i na Slovensku? Málo jich rozhodně není a my jsme pro tebe vybrali ty, kteří jsou považováni nejen za nejúspěšnější na naší a slovenské scéně, ale mají i nejvyšší počet odběratelů. Většinu z nich určitě velmi dobře znáš, ale najdou se i ti, které zatím neznáš a po přečtení tohoto článku je budeš odebírat? Pochlub se nám do komentářů!

Nejsou YouTubeři nic pro tebe? Radši sleduješ holky, které jsou ti svými tématy bližší? Pak sleduj i Nejlepší CZ a SK YouTuberky, kde najdeš výčet těch nejlepších, které opravdu stojí zato sledovat.

ViralBrothers

ViralBrothers ti určitě nemusíme dlouze představovat. Ačkoli se jejich profese specializuje primárně na tvorbu virálního videa, které je šířeno po sociálních sítích, řadí se tato dvojice i mezi YouTubery. Jejich nápady, kreativita a vtip je posunuli na první příčku nejlepších a nejvýdělečnějších YouTuberů. Nejznámější tvorbou jsou videa Debilní Kecy, kterých bylo natočeno hned několik. Tady je jedno z nich. 

GoGoManTV

Daniel Štrauch alias GoGoManTV je slovenský YouTuber, který točí sice kratší, zato maximálně zábavná videa. Počet jeho odběratelů už přesáhl milion a divit se rozhodně není čemu. GoGo si bere na mušku snad každé téma, které se právě naskytne nebo je aktuální, například americké dobroty, jako v následujícím videu. 

MenT

MenT se drží na druhé příčce nejlepších českých YouTuberů a v současné době má přes půl milionů odběratelů, přičemž počet stále roste. Úspěchu se nedočkal jen pokud jde o videa, ale i z hlediska internetového obchodu, který provozuje. Ten je zaměřen především na sortiment fanouškovského oblečení a drobných předmětů. Podívej se na sestřih toho nejlepšího, co se v životě MeT událo. 

GEJMR

Jak už samotná přezdívka napovídá, tento YouTuber se zaměřuje ve svých videích hlavně na hry. GEJMR provozuje dva kanály, kanál GEJMR byl založen jako první a má přes půl milionu odběratelů. Kanál GEJMROVEC už za dobu své existence získal okolo dvou set tisíc odběratelů a čísla stále rostou. Pokud jde o internetové a fanouškové stránky, rovněž nezůstává pozadu za ostatními. 

Selassie

Úspěch Selassie ve světě YouTuberů netkví jen ve vtipech a smyslu pro humor. Selassie se nebojí kritiky a i to je jeden z důvodu, proč počet jeho odběratelů stále roste a samozřejmě i klesá, protože si často opravdu nebere servítky. O tom se koneckonců můžeš přesvědčit sama v následujícím videu, kde Selassie hodnotí svět YouTube. 

NejFake

I když je počet odběratelů u YouTubera NejFake razantně nižší, než už předchozích dvou, úspěchy a sláva se mu rozhodně upřít nedají. Jeho tématem nejsou hry, ale zábava a témata k zamyšlení. NejFake v každém videu přichází s něčím novým, vtipné hlášky v jeho repertoáru v žádném případě nemohou chybět, což jasně vede k většímu a většímu úspěchu. 

ExplOited

Právem se Petr, který vystupuje pod přezdívkou ExplOited, řadí mezi nejlepší slovenské YouTubery. Půl milionu odběratelů mluví za vše a Petr v žádném případě nezahálí a stále přichází s novými nápady. Jeho videa nejsou o hrách ani ničem podobném, věnuje se hlavně aktuálním tématům, často dokonce průzkumům. Jeho experimenty a průzkumy probíhají přímo na ulicích, ostatně jako tento, na který se rozhodně musíš podívat. 

Hoggy

Hoggyho určitě velmi dobře znáš. Petr Lexa, který vystupuje pod přezdívkou Hoggy, se proslavil nejen díky YouTube kanálu. Svůj podíl na tom má i účast v hudební soutěži Hlas Československa, kde se dostal dokonce až do finále. Na slávě mu značně přidala i kapela Slza, kde zpívá a hraje po boku Lukáše Budila. Na YouTube kanál i přes svou vytíženost nezanevřel a tak se dál můžeš těšit z jeho videí. 

Jirka Král

Jirka Král se na svém kanále věnuje nejen počítačovým hrám, ale i příběhům ze svého života nebo zábavným videím. A fanoušci ho milují. Do jejich podvědomí se však nezapsal jako jeden z nejúspěšnějších českých YouTuberů, ale i jako jeden z účastníků televizní reality show Farma. Teprve ve čtyřiadvaceti letech se vypracoval na jednoho z nejsledovanějších YouTuberů, který má skoro půl milionu odběratelů. 

Stejk

Ani Stejk nezůstává nijak pozadu za předchozími YouTubery a angažuje se i jinde. S největší pravděpodobností si jej snadno vybavíš právě z televize, kde se pravidelně objevuje. Kromě YouTube kanálu má vlastní pořad na televizi Óčko, kde moderuje Dotykáč a každou sobotu je dokonce k vidění na Prima Cool v pořadu Hrajeme s Alim. K tomu všemu ještě stíhá točit pravidelně zábavná videa, což se v každém případě podepisuje na jeho popularitě ze všeho nejvíc. 

To je ten náš Matúš

Pokud se chceš opravdu pobavit, zasmát a přitom objevit ještě někoho nového – pokud Matúše ještě neznáš, Matúš se pro tebe musí stát jasnou volbou. Týden co týden přispívá novými videi, kde nechybí stále nové tváře a nouze není ani o témata, která jsou pokaždé odlišná. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 15. 09. 2015   |   Zobrazeno: 10251x

Komentáře

lola321(Smrtijedi)

Ty videa co tam dali jsou jedny z nejhorších! Když někdo nějakého youtubera nezná a pustí si tohle určitě ho nezačne sledovat.

lola321To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Eliška636

KDE JE KOVY? Vždyť ten je taky hodně úspěšný YTber! Je to můj nejoblíběnější YTber, a fakt se divím, že tady není! smajl

Eliška636To se mi líbí +3 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.