My Free Zoo

Chtěli byste vlastnit svou ZOO? S hrou My Free Zoo to je možné. Je to nová hra, kterou je možné hrát prostřednictvím internetového prohlížeče. Vaším úkolem v této hře bude vybudovat prosperující zoologickou zahradu, která bude mít vysokou návštěvnost.

Na začátku hry, vám bude pomáhat ředitel Zimmermann, který vás zasvětí do tajů této hry a ukáže vám, jak nejrychleji a nejefektivněji zdokonalit svou vlastní Zoo. Naučí vás starat o prostředí, zvířata a rostliny.

Po menším zaškolení se celková podoba vaší Zoo bude odvíjet, už jen od vás. Ale nemyslete si, že to bude tak jednoduché. Na starosti budete mít krmení a rozmnožování zvířat, výstavbu výběhů a samozřejmě se budete muset postarat o celkovou zábavu zvířat a návštěvníků.

Abyste do své Zoo přilákaly, co nejvíce návštěvníků, musíte je neustále něčím překvapovat. Například, musíte kupovat nové budovy, zvířata a stánky. Velkou atrakcí pro návštěvníky jsou i mláďata, které si můžete odchovat vy sami.

Za každou novou věc, kterou si ve své zoo zařídíte, dostanete herní body. Díky nim se vám otevřou nové možnosti v oblasti výběru zvířat, rostlin nebo nových budov. Pokud se vaše zoologická zahrada nebude návštěvníkům líbit, prostě nepřijdou a vaše zoologická zahrada se bude muset zavřít.

 

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 25. 07. 2013   |   Zobrazeno: 24000x